Kırklarelispor’da kötü gidiş devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor, kendi sahasında konuk ettiği Kırklarelispor’u 3-1 mağlup etti.

6.05.2013 20:16:00 0
Kırklarelispor’da kötü gidiş devam ediyor

 İNÖNÜ STADYUMUNDA OYNANDI

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Eyüpspor’a mağlup olarak playoff umutlarını başka bahara bırakan Kırklarelispor hafta sonunda deplasmanda Yeni Hayraboluspor’a konuk oldu. Pazar günü Malatya İnönü Stadyumunda saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Ercan Hellaç, Selkan Sabancı, Gencehan Şahnar hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya Yeni Malatyaspor: Ziya Aydın, Ömer Hacısalihoğlu (Dk.75 Mert Ali Turgut), Ercan Ünal, Erdal Sezek, Ramazan Kahya, Mustafa Cevahir, Emre Hasan Balcı (Dk. 68 Muhammet Şeker), Mehmet Türkmehmet, Halil Zeybek (Dk.62 Okan Öztürk), Eren Görür, Muharrem Ozan Cengiz kadrosu ile çıkarken, Kırklarelispor ise Muhammet Şentürk, Taner Araz, Murat Tiraki, Berkan Ergene, Hakan Güvençer, Enis Çeliksu (Dk.82 Devrim), Hasan Erdi Aslan, Hakan Delil (Dk.87 Mahir), Serkan Turhan, Serkan Sözmen, Uğur Fındık (Dk.65 Sercan) kadrosu ile çıktı.
 

MALATYASPOR ÖNE GEÇTİ

Güneşli bir havada oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Yeni Malatyaspor etkili başladı. Kırklarelispor ise ilk dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlerleyen dakikalara doğru sağlı sollu ataklar geliştiren Yeni Malatyaspor 18.dakikada Mehmet Türkmehmet’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, Kırklarelispor ise beraberlik için yüklendi. Kırklarelispor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda Yeni Malatyaspor Halil ve Eren ile önemli fırsatları değerlendiremedi.
 

MALATYA FARKI İKİYE ÇIKARDI

Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Yeni Hayraboluspor 34.dakikada farkı ikiye çıkardı.Rakip kaleyi abluka altına alan Yeni Malatyaspor 34.dakikada farkı ikiye çıkardı. Ramazan Kahya'nın ortasında, Eren Görür şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek skoru 2- 0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında Kırklarelispor farkı bire indirmek için ataklar geliştirdi. Ancak istediği gol ve golleri bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
 

YENİ MALATYA YÜKLENDİ

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı mağlup kapatan Kırklarelispor bu devre farkı indirmeye çalıştı. Atak oynayan rakibi karşısında kontra ataklarla üçüncü golü arayan ev sahibi ekip Yeni Malatyaspor karşılaşmanın 57.dakikasında farkı üçe çıkardı. Sağ kanattan gelişen Yeni Malatyaspor atağında Muharrem Ozan'ın vuruşunda Kırklarelispor savunmasından Serkan Sözmen topa müdahale etti. Ancak geri pası kısa düştü ve Mehmet Türkmehmet'in önünde kaldı. Mehmet Türkmehmet'in vuruşunda top filelere gidince skor 3-0 oldu.
 

3-1 MAĞLUP OLDU

Kalan dakikalarda oyundan kopmamaya çalışan Kırklarelispor 70.dakikada farkı ikiye indirdi. Sağ kanattan gelişen Kırklarelispor atağında Enis’in ortasını iyi takip eden Hakan Delil şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 3-1’e getirdi. Moral bulan Kırklarelispor kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Savunmada hata yapmayan Yeni Malatyaspor farkı dörde çıkarmaya çalıştı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Yeni Malatyaspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10