Bahçelerde yeni görünüm

Çerkezköy Belediyesi park ve bahçelerin düzenleme çalışmalarında gerçekleştirdiği farklılıkların kapsamını genişletiyor. Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafÄ?

Çerkezköy 6.05.2013 20:21:00 0
Bahçelerde yeni görünüm

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in bilgileri dahilinde başlatmış olduğu peyzaj çalışmalarına devam ediyor. 

 

TARİH VE ESTETİK BİR ARADA

Çiçeklendirme işlemlerinin yanı sıra farklı görünümler oluşturmak adına insanların belirli zamanlarda kullanmış olduğu malzemeleri park ve bahçelerde kullanmaya başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilk etapta kaya taşı, kiremit ve at arabası gibi görsellere yer verdi.
 

AMAÇ GÖRSEL ZENGİNLİK

Peyzaj çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürü Nazan Uysal ile Park ve Bahçeler Sorumlusu Ozan Seyrekbasan, ilçede bir ilk olarak özel bir cam ile Kartal Sokak ve Narin Caddesinin kesiştiği kavşağa farklı bir görsellik kazandırıldığını ifade ederek “Kartal Sokak ile Narin Caddesinin kesiştiği kavşakta çeşitli çevre düzenlemeleri gerçekleştirdik.  Bu düzenlemeler doğrultusunda kullanılan cam süslemelerinin üzerine özel tasarım bir saksı oturtarak kavşağın görsel bir zenginliğe kavuşmasını amaçladık” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10