Çerkezköy derbisinden Kartalspor galip çıktı 2-1

Tekirdağ U-13 Futbol Ligi D Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı ile Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya geldi. BüyÃ?

7.05.2013 19:14:00 0
Çerkezköy derbisinden Kartalspor galip çıktı 2-1

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ U-13 Ligi D Grubu’nda ikinci hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynandı.

 

SAAT 14.00’DE BAŞLADI

Ligin ikinci hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı ile Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 14.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı Ferdi, Kerem, Muhammet, Tolga, Ali, Beytullah, Nurhan, Gökbora, Gökhan, Egemen, Furkan kadrosu ile çıkarken, Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı ise Emre K, Emre, Nusret, Fatih, Sadık, Enes, Mücahit, Ahmet, Doğancan, Burak, Bars ilk onbiri ile çıktı.
 

KARTALSPOR ETKİLİ OLDU

Karşılaşmanın başlaması ile birlikte her iki ekipte gol için yüklendi. Müsabakaya hızlı başlayan Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı rakibi karşısında bulacağı golle avantajlı duruma geçmek istedi. Savunmada hata yapmak istemeyen Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı ise Furkan ve Egemen ile ileride gol aradı. Sağ kanattan hızlı hücuma çıkan Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı 11.dakikada önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Gelişen organize atakta yapılan ortayı iyi takip eden Ahmet’in vuruşunu kaleci Ferdi mükemmel bir refleks ile kornere çeldi.
 

KARTALSPOR ÖNE GEÇTİ

Rakip kalede ataklarını sıklaştıran Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı karşılaşmanın 25.dakikasında Ahmet Burak Demir ile golü buldu. Sol kanattan gelişen Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı atağında defansın arkasına iyi sarkan Ahmet Burak Demir topu ağlara gönderdi. Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı öne geçtikten sonra ikinci gol için ataklar geliştirmeye başladı. Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı ise golün ardından beraberlik için ataklar geliştirdi.
 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki takımda açık futbolu tercih ettiler. Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı beraberlik için geliştirdiği ataklarda defansında açıklar vermeye başladı. Ancak Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı ileri uç elemanları fırsatları değerlendiremedi. Sağlı sollu ataklarla beraberlik golünü arayan Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı ilk devrenin kalan dakikalarında istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımının 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci devresine konuk ekip Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı etkili başladı. Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı ise savunma ağırlıklı oynadığı karşılaşmada istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Sağlı sollu ataklarla Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı kalesini abluka altına alan Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı Bulutcan’ın ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmada iki farklı mağlup duruma düşen Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı ise kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR FARKI BİRE İNDİRDİ

Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı ise kalan dakikalarda kontra ataklarla üçüncü gole ulaşmaya çalıştı. Kendi yarı alanından çabuk çıkan Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı yakaladığı pozisyonları da değerlendiremedi. Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı ise Nurhan ile bir gol bularak farkı bire indirdi. Gelen golle birlikte moral bulan Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı beraberlik golü için yüklenmeye çalıştı. Ancak savunmada hata yapmayan Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı rakibine beraberlik şansı tanımadı.
 

LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Karşılaşmanın son dakikaları büyük çekişmeye sahne oldu. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı’nın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 6 yaparak liderliğe yükseldi. Ligde üst üste ikinci mağlubiyetini alarak puanla tanışamayan Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı ise ligde altıncı sıraya kadar düştü.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10