Sitespor Süper Amatör’de tutunamadı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de ikinci yılını geçiren Sitespor 10 takımın mücadele verdiği sezonu 17 puanla dokuzuncu sırada tamamladı. Ulaş Belediyespor ile son iki sırada yer alan Sitespor önümüzdek

8.05.2013 19:50:00 0
Sitespor Süper Amatör’de tutunamadı

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Ligde bu yıl ilçemizi temsil eden Sitespor ligi istediği yerde bitiremedi.

 

LİGE PUANSIZ BAŞLADI

Çorlu Gençlerbirliğispor , Velimeşe Belediyespor, Çorlu Sanayispor, Çorluspor, Marmaracıkspor, Şarköyspor, Veliköyspor, Muratlı Belediyespor ve Ulaş Belediyespor’un yer aldığı grupta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Sitespor ilk hafta karşılaşmasında evinde Çorlu Sanayispor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Sitespor rakibi karşısında istediği golleri bulamadı. Kontra atak bir futbol ortaya koyan konuk ekip Çorlu Sanayispor ikinci devre bulduğu golle karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 

MURATLI’YA DİRENEMEDİ

Ligde ilk haftayı mağlubiyet ile kapatan Sitespor ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk oldu. Maça etkili bir başlangıç yapan Muratlı Belediyespor bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golün şokunu üzerinden atan Sitespor kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi verdi. Rakibi karşısında beraberlik golü arayan Sitespor kalesinde ikinci golü gördü. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın kalan dakikalarında Sitespor bir gol bularak farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda her iki takımın da geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Muratlı Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

MAĞLUBİYET SERİSİ DEVAM EDİYOR

Üst üste iki mağlubiyet ile ligde puanla tanışamayan Sitespor üçüncü hafta karşılaşmasında taraftarı karşısında Marmaracıkspor’u konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Sitespor rakip kaleyi abluka altına almasına rağmen galibiyet golünü bulamadı. Kontra ataklarla Sitespor karşısında öne geçmeye çalışan Marmaracıkspor karşılaşmanın 20.dakikasında Oğuzhan’ın ayağından bulduğu golle öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Sitespor ikinci devre Olcay ve Gürkan ile yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Sitespor üçüncü hafta sonunda da puanla tanışamadı.
 

SİTESPOR MAÇA HIZLI BAŞLADI

Süper Amatör Lig’in 4.hafta maçında Sitespor deplasmanda Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya geldi.  Sitespor henüz maçın 3.dakikasında golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Gürkan’ın ceza sahasına yaptığı ortaya Olcay çok iyi yükseldi. Olcay’ın vuruşunda top filelere gidince Sitespor deplasmanda 1-0 öne geçti. Rakibi karşısında erken gol bulan Sitespor bulduğu moralle ikinci gol mücadelesi verirken Velimeşe Belediyespor ise beraberlik mücadelesi verdi. Ev sahibi ekip 23.dakikada Hasan Barut’un serbest vuruşunda gole çok yaklaştı. Sitespor kalecisi Rahmi başarılı bir kurtarışla gole izin vermedi. İlk devrenin son bölümlerine Sitespor’un tek gollü üstünlüğü ile girildi. Velimeşe Belediyespor ilk devrenin son bölümlerinde yüklense de sonuca gidemedi. İlk devre konuk ekip Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.  
 

VELİMEŞE ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde Velimeşe Belediyespor baskısını artırdı. Sağlı sollu ataklarla Sitespor kalesine yüklenen ev sahibi ekip 65.dakikada bulduğu golle skora denge getirdi. (1-1) Golün ardından ikinci gol mücadelesini sürdüren Velimeşe Belediyespor 78.dakikada Hasan Barut’un attığı golle karşılaşmada öne geçti. (2-1) Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen oyundan düşmeyen Sitespor müsabakanın kalan bölümlerinde beraberlik mücadelesi verdi. Sitespor mücadelesinin karşılığını 83.dakikada bulduğu golle aldı. Ceza alanı dışında Fırat’ın düşürülmesi sonucu Sitespor serbest vuruş kazandı. Sitespor’da serbest vuruşu kullanan kaptan Sefer, topu filelere göndererek skora denge getirdi. Müsabakanın kalan dakikalarında her iki ekibin geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca müsabaka karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. 
 

ULAŞ’A KONUK OLDU

Velimeşe Belediyespor deplasmanından ilk puanını alan Sitespor bir sonraki hafta ise deplasmanda Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk dakikalardan itibaren rakibine oranla daha istekli bir oyun ortaya koyan Sitespor, zaman zaman tehlikeler yaratsa da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince aradığı gole bir türlü bulamadı. Ev sahibi Ulaş Belediyespor ise rakip kalede etkili olmak istese de skor avantajını elde edemedi ve ilk yarı 0-0 tamamlandı. 
 

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Temsilcimiz Sitespor aradığı golü maçın 63.dakikasında buldu. Gelişen Sitespor atağı sonrası ceza sahası dışında topla buluşan Utku topu kontrol ettikten sonra sert vurdu ve topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından Sitespor kalesine yüklenen ev sahibi takım, defansında zaman zaman açıklar verirken, kırmızı beyazlı ekip de kontra atakla 2.golü aradı. Mücadelenin 84.dakikasında yakaladığı pozisyonu iyi değerlendiren Ahmet takımının 2.golünü kaydetti ve farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, karşılaşma Sitespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 
 

VELİKÖYSPOR’A MAĞLUP OLDU

Sitespor bir sonraki hafta ise Veliköyspor ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada her iki takım da üç puan mücadelesi verdi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Veliköyspor Gökhan‘ın ayağından bulduğu golle öne geçti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Veliköyspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.
 

LİDERE BOYUN EĞDİ

Sitespor yedinci hafta karşılaşmasında ise deplasmanda lider Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk oldu. Güçlü rakibi karşısında maç boyunca etkili bir futbol ortaya koyamayan Sitespor Çorlu Gençlerbirliğispor’a 3-0 mağlup olarak haftayı puansız olarak kapattı. Temsilcimiz bir sonraki hafta ise evinde Çorluspor’u konuk etti. Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz Sitespor ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Konuk ekip Çorluspor ise Sitespor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla cevap vermeye çalıştı.
 

ÇORLUSPOR ÖNE GEÇTİ

Sitespor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olan konuk ekip Çorluspor karşılaşmanın 10.dakikasında öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine giren Erdoğan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çorluspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen şok golle birlikte mağlup duruma düşen Sitespor oyuna tekrar hakim olarak beraberlik için yüklenmeye çalıştı. 
 

 SİTESPOR GOLÜ BULDU

Ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Sitespor karşılaşmanın 18.dakikasında ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyonda karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ferdi düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Karşılaşmanın ilk devresi de karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.  Karşılaşmanın ikinci devresinde etkili olan Sitespor Fevzi’nin golü ile öne geçti. Gelen golle birlikte öne geçen Sitespor kalan dakikalarda farkı açmayı hedefledi. Ancak oyundan kopmayan konuk ekip Çorluspor ise orta alanda topa daha çok sahip oldu. Her iki takımın da açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Çorluspor beraberlik golünü buldu. 80.dakikada sağ kanattan gelişen Çorluspor atağında yapılan ortayı iyi takip eden ilk golün sahibi Erdoğan topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Gürkan ile bir gol bulan Sitespor karşılaşmadan 3-2’lik skor ile galip ayrıldı.
 

ÇORLU SANAYİSPOR'U DEPLASMANDA YENDİ

Sitespor ligin ilk devresinin son hafta karşılaşmasında deplasmanda Şarköyspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyan Sitespor rakibine de 2-0’lık skor ile mağlup olDu. Ligin ilk devresini 7 puanla tamamlayan Sitespor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında deplasmanda Çorlu Sanayispor ile karşılaştı. İlk devresi Sitespor’un 1-0 lık üstünlüğüyle tamamlandı.Maçın 27. dakikasında Semih’in kullandığı frikik ağlarla buluştu. Karşılaşmanın ikinci devresine kontrollü başlayan Sitespor skor avantajını iyi kullandı. Nadir gelişen Çorlu Sanayi Spor ataklarında Kaleci Rahmi kalesini gole kapadı.81. dakikada ani gelişen Sitespor atağında Gürkan’ın akıl dolu pasıyla buluşan Olcay’ın güzel vuruşuyla skor 2-0 oldu.88.dakikada orta alanda Ahmet’in kaptırdığı top sonrası ceza alanına yapılan ortada Hilmican rakibini düşürdü.Hakem penaltı noktasını gösterdi.Çorlu Sanayi Spor penaltıyı gole çevirdi.2-1. 90 dakika bu skorla tamamlanırken maçın sonuna 5 dakika topun oyunda olmadığı süre eklendi.Bu sürede Çorlu Sanayi Spor baskı kurmaya çalışsa da başarılı olamadı.Maç 2-1 Sitespor lehine sonuçlandı.
 

EVİNDE KAYIP

Sitespor bir sonraki hafta ise evinde Muratlı Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça üç puan parolası ile başlayan Sitespor ilk dakikalarda gelen gole engel olamadı. Daha sonra beraberlik golünü bulan Sitespor karşılaşmanın ikinci devresinde eksik kaldı. Rakibinin etkili futboluna karşılık veremeyen Sitespor kalesinde üç gol görerek karşılaşmadan da 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı.
 

VELİMEŞE’YE FARKLI MAĞLUP OLDU

Sitespor ligin 12.hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Marmaracıkspor ile karşılaştı. Karşılaşma da öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz karşılaşmadan da 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 13.hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden Velimeşe Belediyespor’u konuk eden Sitespor rakibi karşısında varlık gösteremedi. Özellikle Şafak’ı tutamayan Sitespor karşılaşmanın ilk devresini 3-0 mağlup kapattı. İkinci devrede farkı indirmeye çalışan Sitespor istediği golleri bulamadı. Karşılaşmadan da Velimeşe Belediyespor bulduğu iki golle 5-0 galip ayrıldı.
 

KENDİSİNİ ATEŞE ATTI

Sitespor bir sonraki hafta ise evinde düşmeme mücadelesi veren Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İki takım için de büyük öneme sahip olan karşılaşmada Ulaş Belediyespor bulduğu golle öne geçti. Sitespor istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde farkı bire indirmesine rağmen beraberlik golünü bulamayan Sitespor karşılaşmadan da 4-2’lik mağlubiyet ile ayrılarak son haftalar öncesi kendisini ateşe attı.
 

VELİKÖYSPOR İLE KARŞILAŞTI

Bir sonraki hafta çok önemli bir karşılaşmaya çıkan Sitespor Veliköyspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Veliköyspor baskılı bir mücadele sergiledi. Uzun toplarla gol arayan Veliköyspor pozisyona girse de son vuruşlarda istediğini elde edemeyince sonuca gidemedi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru her iki ekip de gol için yüklense de sonuca gidemedi. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle sonuçlandı. 
 

SİTESPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde Sitespor rakibi karşısında daha baskılı bir oyun sergiledi. Sitespor baskısının karşılığını Türker ile bulduğu golle alarak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golün ardından Sitespor rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi verirken Veliköyspor ise beraberlik mücadelesi verdi. Oyunun bu bölümlerinde Veliköyspor risk alarak rakip kalede gol aradı. Sitespor rakibinin risk aldığı dakikalarda kontra ataktan sonuca giderek karşılaşmada farkı ikiye çıkardı. Sitespor’un ikinci golü Kadir’den geldi. (2-0) Farkın ikiye çıkmasıyla birlikte Sitespor rahat bir nefes aldı. Veliköyspor maçın kalan dakikalarında en az bir gol için yüklense de sonuca gidemedi. Maçın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca Sitespor karşılaşmadan 2-0 üstünlükle ayrıldı. 
 

ÇORLUSPOR’A TEK GOLLE MAĞLUP OLDU

Bu galibiyet ile güzel bir moral bulan Sitespor bir sonraki hafta evinde lider Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Güçlü rakibi karşısında maça iyi başlayan Sitespor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Bulduğu organize ataklarla iki gol bulan Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Sitespor 17.hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Çorluspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında mutlak üç puan arayan Sitespor Çorluspor’un erken gelen golüne engel olamadı. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak için müthiş bir mücadele ortaya koyan Sitespor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Çorluspor karşılaşmadan da 1-0 galip ayrılmasını bildi.
 

LİGDEN DÜŞTÜ

Sitespor ligin son hafta karşılaşmasında ise evinde Şarköyspor’u konuk etti. Şarköyspor, Sitespor’un gol için risk aldığı dakikalarda kontra ataktan golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında gol sesi çıkmazken ilk yarıyı Sitespor 1-0 mağlup tamamladı. İkinci yarıya geride olmanın da etkisiyle hızlı başlayan ekibimiz ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıkmaya çalıştı. Karşılaşmanın 60.dakikasında Sitespor Gürkan ile beraberlik golünü buldu.  Skorun eşitlenmesinin ardından morallenen ekibimiz ikinci golü bulmak adına rakip sahada daha çok görünen taraftı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan ekibimiz 75. Dakikada Olcay’dan gelen golle 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı. Sitespor bu galibiyete rağmen Çorlu Sanayispor’un haftayı üç puan ile kapatması sonucu ligden düştü.
 

17 PUAN TOPLADI

Gelecek sezon 1.Amatör Küme’de mücadele edecek olan Sitespor sezonu 17 puanla dokuzuncu sırada tamamladı. 10 haftalık lig maratonunda 5 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Sitespor 1 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. 11 kez de sahadan mağlubiyet ile ayrılan Sitespor attığı 18 gole karşılık kalesinde ise 33 gol gördü.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10