Sertifikaları törenle verildi

Tekirdağ Köseilyas Köyü’nde Mart ayında başlayan ve 15 Nisan’da sona eren Arıcılık Kursu’nu başarı ile tamamlayan kursiyerlere önceki gün düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Tekirdağ 9.05.2013 20:28:00 0
Sertifikaları törenle verildi

 TÖREN DÜZENLENDİ

Köseilyas Köyü Muhtarlığı’nda düzenlenen sertifika törenine Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu, Ziraat Mühendisi Ömer Eren katılırken, Gazioğlu ve Köseilyas Tarım Danışmanları Gökçe Özdemir Özsoy ve Fatih Köşdere tarafından düzenlenen kursta 16 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.

EK İŞ OLARAK DÜŞÜNÜLMEMELİ
Sertifika töreninde konuşan Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu, ülkede ve Tekirdağ’da arıcılığın ek bir iş kolu olarak düşünülmemesi gerektiğini ifade etti.  Arıcılığın büyük işletmeler şeklinde yapıldığında sağlayacağı gelirden de bahseden Köşkeroğlu, bu tür kursların sayesinde arıcıların ve çiftçilerin daha bilinçli uygulamalar yapacaklarını söyledi. Tören sonunda Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün katkılarıyla kursiyerlere düzenlenecek Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsüne yapılacak Arıcılık Gezisi hakkında bilgi verildi.

Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10