242 okulda depremsellik etüdü yapılacak

Tekirdağ’da 'Eğitim Yöneticileri Toplantıları'nın 3.sü önceki gün Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonu’nda yapıldı.

Tekirdağ 9.05.2013 20:35:00 0
242 okulda depremsellik etüdü yapılacak

 3’ÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Tekirdağ Vali Yardımcısı Zeki Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Eğitim Denetmenleri Başkan ve Yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, il genelindeki tüm resmi ve özel okulların müdürleri, bağlı kurum ve kuruluş müdürleri ile eğitim sendikalarının başkanları katıldı.
 

TÜM YILIN DEĞERLENDİRMESİ YAPILACAK

Toplantıda konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, daha önce Eğitim Yöneticileri Buluşmaları adı altında 2 kez aynı mekanda toplandıklarını, şu anda gerçekleştirilen 3. toplantıda daha önceki çalışmaları da kapsayan genel bir değerlendirmenin yapıldığını, ancak asıl değerlendirmenin tüm bir yılı kapsayacak şekilde Haziran ayında gerçekleştirileceğini belirtti.
 

242 OKULDA YAPILACAK

Kırsalda, köylerde eğitim camiası mensuplarının zorluklar içerisinde çocuklara eğitim verdiğini, bunu şu ana kadar gerçekleştirdikleri 111 köyde bizatihi gördüklerini ve onların özverili çalışmalarının farkında olduklarını ifade eden Yerlikaya, okullarda yapılan depremsellik etüdü çalışmaları ile ilgili de bilgi verdi. Yerlikaya, çalışmaların bu ay sonu itibari ile biteceğini, böylelikle il genelindeki 242 okulun depremsellik etütlerinin tamamlanacağını ifade etti.
 

SERGİYİ GEZDİ

Vali Yerlikaya, konuşmasının sonunda tüm öğretmen ve eğitim idarecilerine çalışmalarında kolaylıklar dilerken, sınav ayı olan Haziran ayında sınava girecek tüm ilköğretim ve lise öğrencilerine de başarılar diledi. Toplantı sonunda rektörlük binası içerisinde bulunan Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulunun değişik bölümleri tarafından hazırlanan faaliyet sergisini de Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay ile gezen Vali Yerlikaya’ya, Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz tarafından bölüm öğrencileri tarafından hazırlanan ürünler hakkında bilgiler sundu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10