BSH ve Arçelik de Kozuva’nın yanında yer aldı

Önceki gün BSH ve Arçelik guruplarının da listelerine dahil olduğunu belirten Süleyman Kozuva, “7. Gurupta yer alan sanayi gurubunun ve Türkiye’nin iki dev isminin katılımı ile Sarı listemiz gücüne gü?

Çerkezköy 12.05.2013 22:06:00 0
BSH ve Arçelik de Kozuva’nın yanında yer aldı

 Çerkezköy Haber - ÇTSO seçimlerine sayılı günler kala Sarı liste ile seçim çalışmalarını sürdüren Süleyman Kozuva, listesine iki yeni firmayı daha dahil ettiklerini belirtti.


ÇÖZÜM ÜRETEN BİR ANLAYIŞLA HİZMET EDECEĞİZ
ÇTSO’ yönetimine talip olmalarının tek nedeninin Çerkezköy Sanayicisinin ve esnafının daha iyi ve daha katılımcı modern bir yönetim anlayışı ile temsil edilmesi gereksiniminden kaynaklandığını ifade eden Süleyman Kozuva, 26 mayıs’tan sonra ÇTSO’da yeni dönemin sorun üreten yönetim ve üyeleri ile çatışıp çelişen bir yönetim değil sorun çözen bir yönetim anlayışı ile hizmet üreten bir yönetim oluşturduklarını belirtti. Kozuva, seçilmeleri halinde ÇTSO olarak tespit edilen sorunları, sadece seminer veya panellerle değil, eylemler ve çözüm önerilerinin pratize edilerek hizmet üretilmesi ile ortadan kaldıracaklarını kaydetti.

10 GRUBU DA RAHATLIKLA ALACAĞIZ
7. gurupta seçime katılacak olan BSH ve Arçelik’in sarı listenin yanında yer almalarından son derece mutluluk duyduklarını ifade eden ÇTSO başkan adayı Süleyman Kozuva, hafta sonu Veliköy İşadamları ve Sanayiciler Derneği yönetim kurulu ile bir araya gelerek onlarında desteğini aldığının söyledi. Kozuva, 26 Mayıs’ta Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası salonunda yapılacak olan seçimlerde grupların 10’unuda rahatlıkla alacaklarına inandıklarını belirtti.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10