2. Amatör Grupları Belirlendi

Önceki gün federasyon binasında saat 13.00’de 2. amatör küme takımlarının katılımı ile yapılan toplantıda, 2.Amatör Küme takımlarının grupları belirlendi. Bu sezon gruplarında ilk iki sır

 2. Amatör Grupları Belirlendi
Çerkezköy Haber- 2.Amatör Küme’de üç grupta mücadele edecek 26 takım kura ile belirlendi.
 
26 TAKIM ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERECEK
2.Amatör Lig  2013-2014 futbol sezonunda A, B ve C grubunda toplam 26 ekip şampiyonluk mücadelesi verecek. A Grubu’nda Yavuzspor, Kaptan Barbarosspor, Çerkezmüsellimspor, Eriklice Zeytinspor, Tekirdağ Kartalspor, Müreftespor, Sağlamtaşspor, Kozyörükspor ve Hayraboluspor mücadele edecek.
 
B GRUBU’NDA DOKUZ TAKIM VAR
Büyük çekişmenin yaşanacağı B Grubu’nda ise Çorlu Aslanspor, Misinlispor, Paşaalanspor, Çorlu Korespor, Yeniçiftlik Belediyespor, Marmara Ereğlisispor, Çorlu 2014 Kültürspor, Çorlu Yıldırımspor, Muratlı Halk Eğitim Merkezispor mücadele ediyor.
 
C GRUBU’NDA TEMSİLCİLERİMİZ VAR
Ligde Kapaklı ve Çerkezköy’ü temsilen Karaağaç Köyüspor, Kapaklı Kartalspor, Pınarçaspor, Çerkezköy 1923 Gençlik ve Çerkezköy Samsunlularspor Derneği mücadele edeceği C Grubu’nda ise Büyükyoncalıspor, Küçükyoncalıspor, Sağlık Mahallesispor şampiyonluk mücadelesi verecek. Liglerdeki karşılaşmaların fikstür çekimi ise ilerleyen günlerde olacak.
 
Haber/Faik Onur KAYA