Öğrencilerin bir yıllık emekleri görücüye çıktı

Raif Dinçkök Ortaokulu öğrencileri tarafından teknoloji, tasarım ve resim sergisi açıldı. Renkli görüntülere sahne olan sergide 5-6-7-8’inci sınıflar tarafından yapılan çalışmalar sergilendi.

Çerkezköy 15.05.2013 00:15:00 0
Öğrencilerin bir yıllık emekleri görücüye çıktı

 AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dün saat 13.00’da düzenlenen açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Erdoğan Fıçıcı, bazı CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Fem Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Açılış öncesi konuşma yapan Okul Müdürü Mervan Yıldız “Öğrencilerimiz bir yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları sergiliyorlar” diyerek serginin açılmasında emeği geçen öğretmenler Berrin Şenyar ve Mustafa Uçar’a teşekkür etti.
 

“BİR KIZI ANLATIYOR”

Serginin küçük bir kızın öyküsünü anlattığını belirten öğretmen Berrin Şenyar “Sergide bulunan maket okullar, bez bebekler ve diğer çalışmaların birer simgesi var. Bu sergimiz küçük bir kızın duygularını ifade ediyor. Okula gitmek isteyen fakat 12 yaşında evlendirilen, başı bağlanan ve evlendikten sonra kocasından dayak yiyen bir kızı anlatıyor. Sergide 5-6-ve 8’inci sınıf öğrencilerimizin bir yıl boyunca hazırladıkları bine yakın eser yer alıyor. Sergimizi beğeni ile gezeceğinizi umuyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Okul Müdürü Mervan Yıldız serginin açılışını gerçekleştirdi.
 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Açılışın ardından protokol üyeleri ve davetliler sergiyi gezerek öğretmenlerden ve öğrencilerden sergilenen ürünlerle ilgili bilgi aldılar. Sergide öğrencilerin yaptığı kukla gösterisi de büyük ilgi görürken, Okul Müdürü Melvan Yıldız serginin yapılmasında emeği geçen öğretmen Berrin Şenyar’a çiçek takdim etti.
 

Haber/ Faik Onur KAYA

 
 
 
 
 
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10