AK Parti hemşireleri unutmadı

12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısı ile AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Özel Optimed Hastanesi, Özel Çerkezk?

Çerkezköy 17.05.2013 01:26:00 0
AK Parti hemşireleri unutmadı

 Çerkezköy Haber - 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Çerkezköy’de sağlık hizmeti veren hastaneleri ziyaret etti.  

 

ZOR AMA GÜZEL MESLEK

Ülkemizde kutlanan hemşireler günü dolayısıyla AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve teşkilat üyeleri, hemşireleri ziyaret etti.  Ziyaretlerine Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ayhan Arslan ve Optimed Hastanesi Başhemşiresi Sevda Sümbül’ü ziyaret ederek başlayan AK Partili heyet, sağlık alanında verilen hizmetler konusunda bilgiler aldı. Hemşirelerin gününü ve aynı zamanda kandillerini kutlayan Nuran Yeşil, hemşirelere çikolata ve kandil simidi ikram etti. Yeşil, emniyet güçleri ve sağlık personelinin gece gündüz demeden görev yaptığını, bu nedenle hemşirelik görevinin en fazla takdir edilen görevler arasında yer aldığını ifade etti.
 

ÇİKOLATA İKRAM EDİLDİ

Ziyaret programı kapsamında Özel Çerkezköy Hastanesi Hemşirelerini de ziyaret ederek hemşireler gününü kutlayan AK Parti Teşkilatını, Hastane Müdürü Alper Atasoy ve Başhemşire Gülcan Özdemir karşıladı. Çerkezköy Hastanesi Başhemşiresi Gülcan Özdemir’in şahsında bütün Çerkezköy Hastanesi hemşirelerinin gününü kutlayan Alaettin Demirbağ ve Nuran Yeşil, hemşirelere çikolata ve kandil simidi ikram etti.
 

HASTALARIN ÜMİTLERİNİ PAYLAŞIYORUZ

Hemşireler Günü ziyareti kapsamında son olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhemşiresi Meltem Beydemir’i ziyaret eden teşkilat üyeleri, daha sonra Hastane Başhekimi Uzman Doktor Necati Karaoğlu ile de görüştü. Ziyarette Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhemşiresi Meltem Beydemir, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Hemşirelik mesleğinin fedakârlık isteyen ve zor bir meslek olduğunu belirten Beydemir “Her mesleğin kendine özgü sıkıntıları vardır. Hemşirelik mesleği birçok meslekten daha zor ve fedakârlık isteyen bir meslek dalıdır. Birçok zorluğu olmasına rağmen insanların sağlık alanında beklentilerini, ümitlerini paylaşmamız bakımından o derece önemli bir görevdir” dedi. Beydemir, hastanede 113 hemşirenin görev yaptığını ifade etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10