Samsunlular Derneği’nin yeni binası törenle açılacak

Kısa bir süre önce Güven İş Caddesinden Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kumlu Geçit Mevkii Namık Kemal Caddesi üzerine taşınan Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin açılış töreni 19 Mayıs

Çerkezköy 17.05.2013 18:18:00 0
Samsunlular Derneği’nin yeni binası törenle açılacak

 SANATÇILAR DA SAHNE ALACAK

Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, yeni dernek binasının açılışını muhteşem şekilde gerçekleştireceklerini ve açılış çalışmalarının yönetim olarak son güne kadar sürdürüleceğini belirterek “Derneğimizin yeni yerinin açılışına, programlarında herhangi bir değişiklik olmazsa Tekirdağ Milletvekillerimiz Dr. Candan Yüceer, Av. Emre Köprülü, Özlem Yemişçi ve Ziyaeddin Akbulut da katılacaklar. Ayrıca bir şölen havası içinde geçecek olan açılış törenimizde ses sanatçılarımız Zeybep Çelebi ve İzzet Aktaş da açılışa katılanlara müzik ziyafeti sunacak” dedi.
 

TABELA DERNEĞİ OLMAYACAĞIZ

Açılışa tüm Çerkezköylüleri davet eden Başkan Bayram, “Açılış törenimize bizlerin bu mutlu gününde yanımızda olmasını istediğimiz tüm Çerkezköy halkımız davetlidir. Çerkezköy Samsunlular Derneği yönetimi olarak açılış töreninin mükemmel olması için yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. Tabela derneği olmak için kurulmadıklarını söyleyen Bayram “Amacımız, dernek çatısı altında yer alan hemşerilerimizin sorunlarını gidermek, doğup büyüdüğümüz ilin gelenek ve göreneklerini yaşatarak yeni kuşaklara aktarmak ve aynı zamanda da yaşadığımız yerin kalkınmasında gerekli katkıyı sağlamaktır” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10