Belediye 7 bin kandil simidi dağıttı

Kapaklı Belediyesi Regaip Kandili dolayısıyla önceki gün ilçedeki camilerde 7 bin adet kandil simidi dağıttı. Kandil simitlerini dağıtan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat ve Aziz Özkan,

Kapaklı 17.05.2013 18:18:00 0
Belediye 7 bin kandil simidi dağıttı

 KÖYLERDE DE DAĞITILDI

Kapaklı’nın yanı sıra Büyükşehir Yasası kapsamında Çerkezköy’den ayrılarak Kapaklı’ya bağlanan 5 köyde de Kapaklı Belediyesi personel tarafından köy sakinlerine kandil simidi dağıtıldı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Regaip Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada kandiller insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu ifade ederek “Millet olarak, kültürümüzde önemli yer tutan ve Üç Aylar’ın müjdecisi olan Regaib Kandili’nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi, vazgeçilmez ve müstesna bir yeri vardır. Hayatımızda müstesna bir yeri olan mübarek Regaib Kandiline ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
 

ÜMİTLERİMİZİ TAZELEMEK İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT

Mandalı, manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını temenni ederek “Regaip Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Milletimizin kandil olarak adlandırdığı mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10