Kapaklı’da e-belediye dönemi

Kapaklı Belediyesi uygulamaya koyduğu 'E-belediye' ile belediyecilik hizmetlerini Internet ortamında sunmaya başladı. Vergi borcu ödeme ve sorgulamasının yanı sıra, birçok teknik bilgiye de erişebilme imkanı sunan 'E

Kapaklı 17.05.2013 18:19:00 0
Kapaklı’da e-belediye dönemi

 HER YERDEN SORGULAYABİLECEKLER

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 'E-belediye' hizmeti ile birlikte vatandaşların dünyanın dört bir köşesinden Kapaklı Belediyesi’nin www.kapakli.bel.tr adresine girerek borçlarını sorgulayabileceklerini ve ödemelerini web sayfası üzerinden yapabileceklerini ifade etti.
 

TÜM BİRİMLERDE SORGULAMA YAPABİLECEKLER

Kapaklı Belediyesi olarak aldıkları karar doğrultusunda ilçede E- belediyecilik sistemine geçtiklerini söyleyen Mandalı, amaçlarının e-belediye ile birlikte hem vatandaşların çok sağlıklı bir şekilde hizmete ulaşabilmesi, hem de vatandaşların istediği zaman belediyenin tüm birimlerinde sorgulama yapabilmesi ve kendi borçlarını ödemesini sağlamak olduğunu belirtti.
 

ÇOK RAHAT ULAŞABİLECEKLER

Vatandaşların sistem sayesinde emlak, su ve diğer birimlerde kendisiyle ilgili tüm bilgiye çok rahat ulaşabileceğini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Web sayfamız olan www.kapakli.bel.tr adresinde giriş kısmında e-belediye ile ilgili olarak gerekli ulaşım ağını oluşturmuş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın dünyanın her yerinden belediyemizde sicilleri bulunduğu her konuda e-belediye üzerinden kendi bilgilerine ulaşıp buradan sorgulama yapabilirler. Teknolojinin sağlamış olduğu imkanlardan belediye olarak faydalanmak arzusundayız. Değerli hemşerilerimiz E-belediye ile her türlü bilgilerini sorgulayabilir ve ödemelerini de gerek kredi kartıyla, gerek otomatik ödeme talimatıyla yapabilirler. Bu sistem hemşerilerimiz için, insanlarımız için çok önemli bir kolaylık olmaktadır. E-belediye hizmetinin hemşerilerimize, belediyemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10