“Buruk bir şekilde kutluyoruz”

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin yak

Çerkezköy 17.05.2013 18:19:00 0
“Buruk bir şekilde kutluyoruz”

 Çerkezköy Haber - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Reyhanlı'da yaşanılan acı olayın üzüntüsünün derinden hissedildiğini ifade ederek ''Patlamada hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Millet olarak derin bir teessür içerisindeyiz. Böyle bir hadisenin bir daha yaşanmaması tek temennimiz'' dedi.

 

ATATÜRK’ÜN GENÇLERE VERDİĞİ ÖNEMİ HATIRLATIYOR

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın buruk bir atmosfer içerisinde geçtiğine değinen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “'Bu bayramı ülkemizin geleceğinde önemli görevler üstlenecek ve geleceğimizi şekillendirecek gençlerimize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919'da Bandırma Vapuru ile Samsun'a ayak basarak itilaf devletlerinin işgaline karşı Kurtuluş Savaşı'nın temellerini atmıştır. Bu nedenle 19 Mayıs, 1919 yılından bu yana zaferin temelinin atıldığı gün olarak kutlanmakta ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere verdiği önemi hatırlatmaktadır” dedi.
 

GENÇLERE SESLENDİ

Gençlere de seslenen Ertem “Bu ülkenin geleceği olan sizler her şeyden önce ailelerinize yakışır birer evlat olmak ve ülkeniz için güzel çalışmalara imza atmak için çaba göstermelisiniz. Çünkü, yarının geleceği olan sizler de sizden sonraki nesilleri yetiştirmekte sorumluluk alacaksınız. Bu nedenle küçük veya büyük yaptığınız her işte öncelikle kaliteyi aramayı ilke edinin. Azim, çalışkanlık ve süreklilik, kalite ile birleşince başarı kaçınılmazdır. Sizlerin başarıları ülkemizin geleceğini daha da parlak bir hale getirecektir. Başta gençlerimiz olmak üzere herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10