Resepsiyonda bire araya geldiler

13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından bir resepsiyon düzenlendi.

Tekirdağ 19.05.2013 22:21:00 0
Resepsiyonda bire araya geldiler

 ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

İl Müdürü Mahmut Kotan ve müdürlük personelinin yer aldığı geceye; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır ve il protokolü ile davetliler de katılırken, gecede 2012 yılında en yüksek pirimi ödeyen işverenlere teşekkür plaketi, Vali Ali Yerlikaya’ya da kuruma olan yakın ilgisi ve katkılarından dolayı plaket verildi. Gecede konuşan SGK İl Müdürü Mahmut Kotan; SGK’nın merkezinde insan faktörünün olduğunu, dolayısıyla insanı merkezde tutan bir anlayışla hareket ederek hizmet ağlarını her geçen gün genişlettiklerini söyledi. SGK ile ilgili bir memnuniyet anketi  yapıldığını, şu an için kurumdan memnuniyet oranının yüzde 76 olduğunu, kurumun son dönemdeki önemli bir çalışması olarak 1950- 1965 yılları arasındaki çalışanlarının hizmet bilgilerinin de bilgisayar ortamına aktarıldığını ifade eden Kotan “Aynı istek ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 

VİZYONU GENİŞLEYEN BİR KURUM

Resepsiyonda konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya da SGK’nın son yılarda tek çatı altında birleşmesi ile birlikte, dikkat çeken çalışmaları ile yıldızı parlayan ve sosyal güvenliğin merkezinde büyük, bir o kadar da  vizyonu genişleyen bir kurum haline geldiğini ifade ederek “SGK, öyle bir kurum ki, insana doğumundan önce dahi hizmet veren ve bu yönde çalışmalar içerisinde olan bir kurum” dedi. Yerlikaya, 81 il ve ilçe merkezlerinde hizmet veren SGK’nın, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı doğrultusunda hareket ettiğini söyledi.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Yerlikaya, ödemelerini Tekirdağ SGK İl Müdürlüğüne yatıran ve 2012 itibarı ile en yüksek pirimi ödeyen firmalara da seslenerek,  aynı duyarlılık ve hassasiyeti vergi-tahakkuk alanında İstanbul yerine Tekirdağ’ı tercih ederek göstermelerini de istedi. Vali Ali Yerlikaya konuşmasının sonunda; il genelindeki başarılı çalışmaları nedeniyle İl Müdürü Mahmut Kotan'ın şahsında tüm kurum personelinde teşekkür etti.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10