Cafe Roma Çerkezköy’de açıldı

Cafe Roma, Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi’nde önceki gün gerçekleştirilen açılış töreni ile faaliyete geçti. Törene katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, gelişen Çerkezköy?

Çerkezköy 19.05.2013 22:22:00 0
Cafe Roma Çerkezköy’de açıldı

 Çerkezköy Haber - Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilçelerinden biri olan Çerkezköy’de, önceki gün bir işletme daha ticaret hayatına adım attı. Cafe Roma adlı işyerinin açılışı önceki gün saat 15.00’da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 

30 ÇEŞİT DONDURMA OLACAK

Cafe Roma işletmesinin ortaklarından Özer Adalı, Çerkezköylülere sabah kahvaltısı, tost, hamburger, sosisli, peynir tatlısı, vaffle ve kumda pişirilen Türk kahvesi ile hizmet edeceklerini belirtti. Adalı, kış aylarında ayrıca salep ve boza da servis edeceklerini sözlerine ekledi. Cafe Roma’nın Makedenya’dan gelen diğer ortağı ve aynı zamanda dondurma ustası olan Mehmet Onay ise 30 çeşit dondurmayı Çerkezköy halkının beğenisine sunacaklarını belirterek, “İşletmemizde yaz-kış dondurma olacak. Dondurmalarımızda herhangi bir gıda boyası kullanılmayacak. Dondurmalarımız mevsim meyveleri ile yapılacak” dedi. 
 

ÇERKEZKÖY’E HAYIRLI OLSUN

Cafe Roma ortaklarından Özer Adalı açılış törenine katılan herkese teşekkür etti. İşletme sahibi Özer Adalı’nın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise güzel bir mekân açılışına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni işletmenin tüm Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni eden Ertem, “Cafe Roma inşallah hizmet kalitesiyle kendini Çerkezköy halkına kabul ettirir. Çocukluğumuzda bile aradığımız hakiki roma dondurması tadını umarım burada bulabileceğiz” dedi. Ertem, gelişen ve büyün Çerkezköy’de bu tür müesseselerin artarak devam etmesini temenni etti.
 

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ve Cafe Roma işletmecileri Özer Adalı ile Mehmet Onay açılış kurdalesini birlikte kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilere dondurma ikram edildi. Giresun’da düzenlenen okullar arası halk oyunları yarışması finalinde birinci olan Nurullah Narin Ortaokulu Halk Oyunları ekibi ise açılışa gösterileri ile renk kattı.
 

KATILIM YOĞUN OLDU

Cafe Roma’nın Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi’nde önceki gün gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez’in yanı sıra Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Aydın Kırıklar ve Ahmet Avcı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, G.O.P. Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10