Veliköy’de internet sıkıntısı

Veliköy Beldesi, Memişoğlu Apartmanı sakinleri, Telekom hizmetlerinden yana dertli. Apartman sakinleri, bir yıldır internet hizmeti alabilmek için uğraş vermelerine rağmen, taleplerinin dikkate alınmadığını bel

Çerkezköy 21.05.2013 19:34:00 0
Veliköy’de internet sıkıntısı

 Çerkezköy Haber - Veliköy Memişoğlu Apartman’ında oturanlar, binaya internet bağlantısı yapılmadığından şikayetçi.

 

TELEKOM YETKİLİLERİ DUYARSIZ

Bina sakinleri, bir yıl öncesinden başlayan internet taleplerinin, Telekom tarafından dikkate alınmadığını ileri sürdü. Apartman sakinleri resmiyette hiçbir eksiği olmayan binaya neden internet verilmediğini anlayamadıklarını belirtti. Memişoğlu Apartmanı Yöneticisi Bülent Yolcu, “Defalarca müracaatımız olmasına rağmen, 24 daireli apartmanımıza bir türlü internet alamadık. Bu kadar insanı dikkate almayan bir kurumun hizmet anlayışını yeni baştan sorgulaması gerekir” dedi. 
 

 

 

NEDEN BAĞLAMADIKLARINI AÇIKLASINLAR

Aynı binada ikamet eden Ali Doyuran da “Bir yıldır aynı sıkıntı devam ediyor. Şayet iletişimi sağlamayacaksa Telekom’un başka ne görevi kalıyor ki? Biz apartman sakinleri olarak bir yıldır Telekom’un internet bağlantısı yapmamakta direndiğini dile getiriyoruz. Varsa makul nedenleri onlar da söylesinler. Neden Memişoğlu Apartmanına internet verilmediğini açıklasınlar” dedi.
 

MÜRACAATLARIMIZ CEVAPSIZ KALDI

Apartmandan her sabah 3 öğrenci servisinin dolarak ayrıldığını ve bu kadar öğrencinin internetten yoksun olarak eğitim ve öğretim gördüğünü belirten Cevat Göral ise “Defalarca telefon ettik ve internet taleplerimizi dile getirdik. Birçok sefer operatörlerden aktarımlarla cevap alamadık. Cevap aldığımız müracaatlarımız da her zaman sonuçsuz kaldı. Veliköy Belediyesi evde İngilizce eğitim öğretimi başlatmış. Çok güzel bir uygulama, fakat internet yok. Ve çocuklarımız bu hizmetten faydalanamayacak” diye konuştu.
 

ÇOCUKLARIMIZ DENETİMSİZ KALIYOR

Ödevlerini internet Cafelerde yapmak zorunda kalan öğrencilerin denetimsiz kaldığını ifade eden apartman sakinlerinden İsmail Gülyaz da “Üç servis aracıyla okullarına giden çocuklarımız, ödevlerini İnternet cafelerde yapmak zorunda kalıyorlar. Bu da çocuklarımızın denetimsiz kalmasına neden oluyor. Yani bir internet alabilmek için bakanla mı görüşmemiz gerekiyor” dedi. 
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10