Samsunlulardan Ertem’e teşekkür ziyareti

Geçtiğimiz günlerde yeni yerine taşınan Çerkezköy Samsunlular Derneği yöneticileri, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bul

Çerkezköy 21.05.2013 19:35:00 0
Samsunlulardan Ertem’e teşekkür ziyareti

 DERNEĞİ ÖN PLANA ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sırrı Kartal ve İbrahim Ünsal dün saat 16.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti. 19 Mayıs Pazar günü gerçekleştirdikleri açılışın Samsunlulara yakışır bir şekilde yapıldığını ifade eden Bayram “Açılışımıza katılan bütün protokol üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yapacağımız etkinliklerle derneğimizi ön plana çıkarmak istiyoruz” dedi.
 

AÇILIŞ GÖRKEMLİ OLDU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem  de “Derneğin açılışı çok güzel ve görkemli bir şekilde oldu. Derneklerin her zaman aktif olmak ile birlikte hemşerilerinin sıkıntılarına da çare olması gerekiyor. Örneğin dernek olarak ihtiyacı olan öğrencilere burs temin edebilirsiniz. Bu çok önemli olmakla birlikte kalıcı bir davranış olur. Ülkemizin her zaman nitelikli öğrencilere ihtiyaçları vardır. Baktığımız zaman Anadolu’dan gelenlerin eğitim seviyesinin düşük olduğunu görüyoruz. Bunun için siz dernekler çocukların önünü açıp destek olun. Bu da dernek olarak sizin ömrünüzün sonuna kadar gurur duyacağınız bir iş olur” ifadesini kullandı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10