Dereceye giren öğrenciler belirlendi

Tekirdağ Belediyesi tarafından Karayolları ve Trafik Haftası’nda düzenlenen ilköğretim Okulları arası Öykü, Karikatür ve Resim yarışmalarında dereceye giren öğrenciler belirlendi.

Tekirdağ 23.05.2013 00:30:00 0
Dereceye giren öğrenciler belirlendi

 ÖDÜLLERİ NAKİT OLARAK VERİLDİ

Dereceye giren öğrencilere ödülleri okullarında nakit olarak verildi. Ulaşımdan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve Ulaşım Müdürü İsmail Erkaya ile birlikte Safiye Osman Çeliker İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç okulun resim atölyesini gezdi ve yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 
 

EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARINA KATKI SAĞLANIYOR

Tekirdağ Belediye Başkanlığı olarak eğitim ve kültür çalışmalarına özel önem verdiklerini belirten Çetiz “Belediyenin 20 müdürlüğünde de eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarına katkı verilmektedir. İnsana yapılan yatırımın geri dönüşü en hızlı olan yatırım olduğunun farkındayız. Bu nedenle özellikle okullara ve öğrencilere yapılan hizmetlerimize özel önem verildi” dedi.
 

BAŞARILAR DİLEDİ

Ödüllerini öğrencilere takdim eden Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç “Siz özel yeteneği olan öğrencilersiniz. Bu yaşlarda sanat alanında ödüller aldınız, sizleri, öğretmenlerinizi, okul yöneticilerinizi ve ailelerinizi kutluyorum” dernek öğrencilere başarılar diledi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10