Atatürk Caddesi trafiğe kapanacak

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı esnaf ziyaretleri kapsamında önceki gün saat 17.30’da Atatürk Caddesi’ni dolaştı.

Çerkezköy 23.05.2013 00:32:00 0
Atatürk Caddesi trafiğe kapanacak

DESTEK OLACAĞINIZA ELEŞTİRİYORSUNUZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve yönetim kurulu üyelerinin Atatürk Caddesi’ndeki esnaf ziyaretlerine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin de katıldı. Bir vatandaşın Atatürk Caddesi’nde yürütülen kaldırım çalışmalarının yeterince hızlı ilerlemediği yönündeki eleştirisine tepki gösteren Belediye Başkanı Ali Ertem, “Çalışmalar yeterince hızlı ilerliyor. Vatandaşların bize destek olması gerekiyor. Destek olacağınız yerde sadece eleştiriyorsunuz. Biz eleştirilere de açığız fakat yapılan eleştiriler insanların şevkini kıracak yönde olmamalıdır” diye konuştu.     

HERKES BİZİ ELEŞTİRİYOR
Bazı esnafların kaldırım yapımında çalışan işçilere saldırıda bulunduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ali Ertem, “Benim burada 1 metrekare yerim yok. Sabahtan beri Atatürk Caddesi’nde geziyoruz. Herkes bizi eleştiriyor. Halbuki biz ne yapıyorsak buranın esnafı için yapıyoruz” dedi. Atatürk Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının en ince ayrıntısına kadar yenilendiğine dikkat çeken Başkan Ertem, “Sorunların hepsini kökten çözmeliyiz ki, buralar tekrar kazılıp yeniden yapılmak zorunda kalmasın” ifadelerini kullandı.

İŞLERİMİZ YAVAŞLAMADI ADETA DURDU
Bir esnaf “Altyapı ve kaldırım çalışmaları kapsamında mükemmel bir iş çıkarılıyor. Çalışmalar aynı anda 10 farklı noktada gerçekleştiriliyor. Çalışmalar dolayısıyla işlerimiz yavaşlamadı adeta durdu. Atatürk Caddesi esnafı olarak tek isteğimiz çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasıdır” dedi. Vatandaşlar ayrıca sabah erken saatlerde itfaiye tarafından caddenin sulanmasını böylece insanların tozdan etkilenmesinin önüne geçilmesini istedi.

FEDAKÂRLIK YAPMADAN OLMUYOR
Atatürk Caddesi’nin her iki yanında da yapılacak olan çalışmaların Ramazan Bayramı’na kadar tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Belediye Başkanı Ali Ertem, “Çalışmalar neticelendikten sonra yaz aylarında akşam saat 18.00’den sonra caddeyi trafiğe kapamayı planlıyoruz” dedi. Atatürk Caddesi ile alakalı eleştirilerin geçen yıl da Öztrak Caddesi için yapıldığını anımsatan Başkan Ertem, “Öztrak Caddesi’ndeki çalışmalardan şikâyet edenler şimdi hallerinden memnun. Bu işler fedakârlık yapmadan olmuyor” dedi.

ZARARLARINI MİSLİ İLE TELAFİ EDECEKLER
Atatürk Caddesi’nin Cumhuriyet Meydanı ile Narin Kavşağı arasında kalan kısmının, Cumhuriyet Meydanı ile Altıyol Kavşağı arasındaki kısmına oranla çok daha yoğun olduğunu söyleyen Ertem, “Çalışmalar bittikten sonra caddenin bu kısmı çok daha canlı bir hal alacak. Atatürk Caddesi’ndeki esnafımız şunu da çok iyi bilsin ki çalışmalar sürecindeki zararlarını, çalışmalar tamamlandıktan sonra misli ile telafi edeceklerdir” ifadelerini kullandı.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10