Dry Turk Çerkezköy’de açıldı

DRY TURK Kuru Temizleme dükkânı dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. İşletmeciliğini Ömer Faruk Bilgin ve Abdullah Bilgin kardeşlerin yaptığı kuru temizleme dükkânının açılışÄ?

Çerkezköy 25.05.2013 01:06:00 0
Dry Turk Çerkezköy’de açıldı

 Çerkezköy Haber - İşletmeciliğini Ömer Faruk Bilgin ve Abdullah Bilgin’in yapmış olduğu kuru temizleme dükkânı hizmete açıldı.

 

KATILIM YOĞUNDU

DRY Turk isimli işyeri dün saat 14.30’da düzenlenen törenle Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi numara 45’te hizmete açıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Yardımcısı Habip Bilgin’in oğulları Ömer Faruk ve Abdullah Bilgin tarafından işletmeye açılan iş yerinin açılış törenine, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin, Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş  ve çok sayıda davetli katıldı.
 

“ONUR DUYUYORUM”

Açılış töreni, Tepe Emlak Konutları İmam Hatibi Mustafa Osmanoğlu’nun okumuş olduğu Kuranı Kerim ile başladı.  Açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ömer Faruk Bilgin ve Abdullah kardeşlerin işletmeye açtıkları işyerinin açılışında bulunmaktan onur duyduğunu ifade ederek “Çerkezköy Belediyesi’nin değerlerinden biri olan büyüğümüz Habip Bilgin’in sevgili oğullarının işyerinin açılışında bulunmaktan onur duyuyorum. Bu iş yerinin hem Çerkezköy’e hem de Bilgin kardeşlere hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah bol kazançlar versin” dedi.  İş yerinin kurdelesi Belediye Başkanı Ertem ve CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez tarafından kesildi. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 

Haber / Faik Onur KAYA 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10