Çiçek ve Demir ailelerinin mutlu günü

AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Çiçek’in kardeşi Abdul Vehap Çiçek ile Özcan-Elmas Demir çiftinin kızı Esmeray Demir yapılan kır düğünü ile dünya evine girdi.

Çerkezköy 27.05.2013 20:44:00 0
Çiçek ve Demir ailelerinin mutlu günü

 KIR DÜĞÜNÜ YAPILDI

İnşaat Teknikeri Abdul Vehap Çiçek ile Özel Optimed Hastanesi Sağlık Personeli Esmeray Demir, Karaağaç Mimar Sinan Mahallesi’nde yapılan kır düğünü ile dünya evine girdi. Düğüne, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy ve Karaağaç Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe ve Belde Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Önceki gün saat 20.00’da başlayan kır düğünü gecenin geç saatlerine kadar devam etti.
 

HALAY BAŞINI ÇEKTİ

Düğüne katılan davetliler uzun bir halay grubu oluştururken, damadın abisi AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Çiçek de kardeşinin bu mutlu gününde halay başını çekti. Abdul Vehap Çiçek ile eşi Esmeray Demir’e bir ömür mutluluklar dileyen Abdurrahman Çiçek, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve yakınlarına teşekkür etti.  
 

 Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10