AK Partililer esnafı dinledi

İlçedeki esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, önceki gün de Öztrak Caddesinden alt yol kavşağına kadar olan esnafın sıkıntılarını dinledi.

Çerkezköy 29.05.2013 21:54:00 0
AK Partililer esnafı dinledi

 ALİ ERTEM DE KATILDI  

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın önceki gün saat 17.30’da başladığı esnaf ziyaretlerine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bahçekapılı katıldı.  


“ESNAFLARIMIZI DİNLİYORUZ”

Ziyaretlerine Edip Sokak’tan başlayan AK Partili heyet Öztrak Caddesi’nden alt yol kavşağına kadar olan esnafı dolaştı. Esnafları tek tek dolaşarak tokalaşan Belediye Başkanı Ali Ertem ve AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ bir süre esnaf ile sohbet ederek işleri sordu. AK Parti ailesi olarak çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “İlçe teşkilatı olarak her fırsatta esnafımızla bir arada olma çabası içindeyiz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, onları dinliyoruz. Görüş, öneri ve eleştirilerini alıyoruz. Hemşerilerimizin dertlerini dinliyoruz ve onlara hükümetimizin Türkiye ve Çerkezköy’de yapmış olduğu çalışmalarını anlatıyoruz. Çerkezköy için ne yapabiliriz bunun çalışması içersindeyiz. Bu tür esnaf ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.  


Haber / Türker ÖZKAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10