Tecrübeyle enerji bir araya geldi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Odası’nın dün yapılan Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Disiplin Kurulu ve TOBB delegeleri seçimlerinde, yeni ÇTSO meclisinin en genç ve en ya?

Çerkezköy 29.05.2013 22:20:00 0
Tecrübeyle enerji bir araya geldi

 BİRİ 70 YAŞINDA DİĞERİ İSE 34 YAŞINDA

Seçimlerde, ÇTSO Meclis Başkanlığı’na seçilen ve aynı zamanda meclisin en yaşlı üyesi olan Taha Ülker’i ilk tebrik edenlerden biri de ÇTSO meclisinin en genç üyesi İsmail Tezcan oldu. 70 yaşındaki ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve 34 yaşındaki İsmail Tezcan basın mensuplarına poz vererek, yapılan seçimlerin ve görev dağılımlarının başta Çerkezköy olmak üzere tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni etti. Taha Ülker genç meclis üyelerin enerjisinden, İsmail Tezcan ise yaşlı meclis üyelerinin tecrübelerinden faydalanılması gerektiğini kaydetti.    


SANAYİCİ DE ESNAF DA LAYIĞI İLE TEMSİL EDİLECEK

Stuttgart Teknik Üniversitesi’nde Devlet Bursu ile okuduğunu belirten 70 yaşındaki ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, “ÇTSO Meclis Başkanı olarak ben sanayi kuruluşu temsilcisiyim. Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva ise Ticaret erbabı temsilcisi. Bu tablo çerçevesinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın adı gibi hem sanayicileri hem de esnafı layığıyla temsil edebilmeyi temenni ediyoruz” dedi. Ülker, kendisini Meclis Başkanlığı görevine layık gören tüm meclis üyelerine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.    


Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10