Futbol turnuvasında ilk hafta tamamlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin bünyesindeki firmalar arasında düzenlediği geleneksel futbol turnuvasının 8'incisi oynanan ilk hafta karşılaşmaların ardından tamamlandı. A Grubu’nda Hema Metal Futbol

30.05.2013 20:13:00 0
Futbol turnuvasında ilk hafta tamamlandı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi geleneksel halı saha futbol turnuvası dün akşam oynanan  ilk hafta karşılaşmalarının ardından başladı.

 

20 TAKIM YER ALIYOR

ÇOSB Tesisleri Halı Sahası’nda başlayan turnuvada Turnuvada A Grubu’nda Hema Metal Futbol Takımı, Esselte Futbol Takımı, Hyosung Futbol Takımı, Uğurteks Futbol Takımı, Bony Futbol Takımı, B Grubu’nda Tübaş Futbol Takımı, Elvan Tekstil Futbol Takımı, Beks Çorap Futbol Takımı, Ototek Futbol Takımı, Gazioğlu Futbol Takımı, C Grubu’nda Barsan Lojistik Futbol Takımı, Hema Endüstri Futbol Takımı, Hunca Futbol Takımı, Deva Futbol Takımı, Klueber Futbol Takımı, D Grubu’nda ise Devarge Futbol Takımı, Almodo Futbol Takımı, Bross Futbol Takımı, Teknoplast Futbol Takımı ve Teknogon Futbol Takımı yer alıyor.
 

HEMA METAL İYİ BAŞLADI

A Grubu’nda ilk hafta karşılaşmasında Hema Metal Futbol Takımı ile Esselte Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Turnuvanın favorileri arasında yer alan Hema Metal Futbol Takımı ilk dakikalardan itibaren rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın ilk devresini dört farklı üstünlük ile tamamlayan Hema Metal Futbol Takımı ikinci devre kalesinde bir gol görmesine rağmen rakip fileleri beş kez havalandırdı. Karşılaşmadan da 9-1’lik galibiyet ile ayrılan Hema Metal Futbol Takımı ilk haftası lider olarak tamamladı.
 

HYOSUNG GALİP AYRILDI

Grupta oynanan ikinci karşılaşmada ise Hyosung Futbol Takımı ile Uğurteks Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada her iki takımda etkili bir futbol ortaya koydu. İlk devresi beraberlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde daha etkili bir futbol ortaya koyan ve goller bulan Hyosung Futbol Takımı karşılaşmadan da 7-5’lik üstünlük ile ayrıldı.
 

TÜBAŞ BEŞ FARKLA KAZANDI

İlk hafta B Grubu’nda da iki karşılaşma oynandı. Grubun iddialı ekiplerinden Tübaş Futbol Takımı Elvan Tekstil Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi.  Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. İlk dakikalarda karşılıklı gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen bölümlere doğru Tübaş Futbol Takımı geliştirdiği atakta sonuca giderek karşılaşmada 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda her iki takımda geliştirdiği ataklarda goller bulmaya devam etti. Kalesinde 6 gol görmesine rağmen rakip fileleri 11 kez havalandıran Tübaş Futbol Takımı karşılaşmadan da 11-6’lık üstünlük ile ayrılmasını bildi. B grubunun iddialı ekiplerinden Beks Çorap Futbol Takımı ise Ototek Futbol Takımı 9-2 mağlup ederek turnuvaya iddialı bir başlangıç yaptı.
 

FARKLI GALİBİYETLER ÇIKTI

C Grubu’nda ise ilk karşılaşmada Barsan Lojistik Futbol Takımı ile Hema Endüstri Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Hema Endüstri Futbol Takımı karşılaşmadan 10-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Deva Holding Futbol Takımı rakibi Hunca Futbol Takımı’nı 9-1’lik skor ile mağlup ederek ilk haftayı galibiyet ile kapattı.
 

BROSS ÇOK FARKLI

D Grubu’nda da iki karşılaşma oynandı. Grubun ilk karşılaşmasında Devarge Futbol Takımı ile Almado Futbol Takımı karşılaşması büyük çekişmeye sahne oldu. Rakibi karşısında daha az hata yapan Devarge Futbol Takımı karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Bu karşılaşmanın hemen arkasından ise Bross Futbol Takımı ile Teknoplast Futbol Takımı karşılaştı. Rakibi karşısında atak bir futbol ortaya koyan ve çok rahat goller bulan Bross Futbol Takımı karşılaşmadan da 11-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10