Tanıtım günlerine 10 proje ile katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin katkılarıyla ve 'Kentine güvenen kentler buluşması sloganıyla İstanbul CNR Expo Fuar Merkezinde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri'ne Tekirdağ Belediyesi d

Tekirdağ 30.05.2013 20:18:00 0
Tanıtım günlerine 10 proje ile katıldı

 500 PROJE TANITILIYOR

61 belediyeden 500 projenin sergilenip tanıtıldığı fuarın açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapıldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, her türlü engel ve zorluklara rağmen sosyal demokrat belediyelerin müthiş işlere imza attıklarını ve en iyi hizmeti halka vermeye devam ettiklerini belirtti.
 

TEKİRDAĞ STANDINI ZİYARET ETTİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 kez ziyaret ettiği Tekirdağ Belediyesi standının misafirleri arasında CHP Genel Başkan Yardımcıları MYK Üyeleri Gürsel Tekin, Gökhan Günaydın, Bihlul Tamaylıgil, Muharrem İnce, Faik Öztrak, Haluk Koç, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP Kurultay Delegesi Celal Doğan, Eski Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen, çeşitli illerin milletvekilleri ve belediye başkanları ile parti yetkilileri de vardı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Belediyesi standını ziyaretinde, Tekirdağ Belediyesi'nin önemli projelere imza attığını söyledi, Başkan Dalgıç ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi. Sosyal Demokrat Belediyelerin hizmet ve projelerinin tanıtıldığı kentine güvenen kentler buluşmasının İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde 2 Haziran’a kadar gezilebileceği ifade edildi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10