CHP heyetinden Ankara çıkarması

CHP Çerkezköy İlçe Örgütü önceki gün Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlere CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka ÇalÄ?

Çerkezköy 30.05.2013 20:41:00 0
CHP heyetinden Ankara çıkarması

 TBMM’YE GEÇTİLER

CHP İlçe örgütünü, sabah Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer karşıladı. Yüceer ile birlikte CHP Genel Merkezine giden partililer burada İlk olarak Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ile görüştü. Daha sonra Genel Sekreter Adnan Keskin’i ziyaret eden heyet buradan TBMM’ye geçti.
 

ÇERKEZKÖY’Ü ZİYARET EDECEĞİM

Öğlen yemeğinde Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer ve  Emre Köprülü ile bir araya gelen İlçe Örgütü, yemeğin ardından CHP grup toplantısına katılmak üzere TBMM CHP Grup toplantı salonuna geçti. Burada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gruptaki konuşmasını izleyen partililer hemen ardından saat 15.30’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na partinin ilçedeki durumu hakkında bilgi veren Metin Dönmez, Çerkezköy’de CHP’ye olan ilgi ve sempatinin arttığını belirterek “Çalışmalara devam ediyoruz” dedi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu da örgütlerine güvendiğini ifade ederek “Hep birlikte daha çok çalışmamız gerekiyor. Uygun bir zamanda Çerkezköy’ü ziyaret edeceğim” dedi.  Heyet daha sonra Grup Başkan Vekili Muharrem İnce’yi ziyaret etti. Yapılan sohbetlerde Türkiye’deki siyasi gelişmeler değerlendirildi. Daha sonra Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile Meclis Bahçesine geçen heyet, burada başta Kamer Genç ve Süheyl Batum olmak üzere birçok milletvekili ile görüştü. İlçe Başkanı Metin Dönmez, geç kalınmış bir ziyaret gerçekleştirdiklerini, bu ziyaret sonrası örgütün çalışma motivasyonun daha da artacağını belirterek “Görüşmeler çok yararlı geçti” dedi.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10