Kozuva mazbatasını aldı

26 Mayıs’ta yapılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde tüm gruplardan başarıyla çıkarak oda yönetim kurulu başkanlığına seçilen Süleyman Kozuva, dün sabah mazbatasını aldı.

Çerkezköy 31.05.2013 21:06:00 0
Kozuva mazbatasını aldı

 Çerkezköy Haber – Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na seçilen Süleyman Kozuva, dün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

 

MAZBATASINI ALDI

Dün saat 10.00’da İlçe Seçim Kuruluna giden Süleyman Kozuva, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hatice Doğan Akkaya’nın elinden aldı.  Kozuva’yı tebrik eden Akkaya, Süleyman Kozuva’ya ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi.  Süleyman Kozuva da, demokratik bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade ederek “Üyelerimiz bundan sonra hak ettikleri hizmeti ve desteği odamızdan alacaklar. Tüm Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizle yakından ilgilenerek gereken hizmeti sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Aldığımız mazbata üyelerimize ve bütün Çerkezköylülere hayırlı olsun” dedi.
 

KOLTUĞA DUALARLA OTURDU

Cuma namazının ardından ÇTSO hizmet binası önünde ekibiyle ve üyelerle bir araya gelen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, kesilen kurban ve edilen duaların ardından, başkanlık koltuğuna oturdu. Tebrikleri kabul eden Kozuva “Dualarla koltuğumuza oturduk, inşallah dualarla koltuğumuzu devrederiz. Beddua ettirmeden ayrılmak istiyoruz” dedi. Yapmaları gereken çok işlerinin olduğunu söyleyen Kozuva “Yeni yönetim olarak işimiz çok. O yüzden koltuğumuza oturduktan hemen sonra çalışmalarımıza başlayacağız” ifadesini kullandı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10