Başkan Ertem’den Kozuva’ya hayırlı olsun ziyareti

26 Mayıs Pazar günü yapılan ÇTSO seçimlerinde 10-0’lık bir skorla seçimi kazanarak ÇTSO Başkanlık koltuğuna oturan Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Dün saat 14.00’da

Çerkezköy 3.06.2013 21:09:00 0
Başkan Ertem’den Kozuva’ya hayırlı olsun ziyareti

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem dün saat 14.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti.

 

ASIL ZOR SÜREÇ BUNDAN SONRA BAŞLIYOR

26 Mayıs Pazar günü yapılan ÇTSO seçimlerinde 10-0’lık bir skorla seçimi kazanarak ÇTSO Başkanlık koltuğuna oturan Süleyman Kozuva’yı ve ekibini tebrik eden Başkan Ertem “Süleyman Kozuva ve ekibi iddialı bir seçime iddialı bir liste ile girdi. Ne kadar iddialı olduklarını da aldıkları sonuçla gösterdiler. Zorlu bir seçim sürecinden geçtiler. Ama asıl zorlu süreç bundan sonra başlıyor. Daha önceki yönetimler ve meclisler Çerkezköy’e hizmet etmeye çalıştılar. Süleyman Kozuva’nın da en iyi şekilde Çerkezköy için hizmet vereceğine olan inancım tamdır” ifadesini kullandı.
 

TÜM ESNAF VE SANAYİCİ İLE KAYNAŞMALI

Ertem, Süleyman Kozuva’yı uzun zamandır tanıdığını belirterek “Kendisinin ticaret hayatında gösterdiği başarıyı ÇTSO yönetiminde de göstereceğinden şüphem yok. ÇTSO’nun, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki bütün esnaf ve sanayici ile kaynaşması gerekiyor. Yönetime ve Meclise seçilen isimlerin hepsi kendini ispatlamış isimler. Yapacakları hizmetle bunu kanıtlayacaklarına olan inancım tamdır” dedi.
 

YÜREKTEN İNANIYORUM

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Önemli olan görev süresi bittiği gün kişilerin kendi iç muhasebesini yaptıklarında ‘Görevimi Layığıyla Yerine Getirdim mi?’sorusuna olumlu cevap verebilmektir. Bugün seçilen arkadaşlarımızın bir gün bu dönemin biteceğini hesap etmesi gerekir. Bu arkadaşlarımızın görev süreleri dolduğunda insanların yüzüne onurlu bir şekilde bakacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy’ün en önemli sivil toplum kuruluşu ile ilçenin en önemli yerel yönetim biriminin başındaki kişiler olarak, Süleyman Kozuva ile uyumlu bir şekilde çalışacaklarını dile getiren Ali Ertem, “Daha güzel bir Çerkezköy, Saray ve Kapaklı için elbirliği ile çalışacağımızı kendi adıma taahhüt ediyorum” derken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva da ziyareti dolayısıyla Ertem’e teşekkür etti.
 

EN GÜZEL CEVABI VERDİ

Süleyman Kozuva, “Belediye Başkanımızın söylediklerinin üzerine söylenecek söz kalmadı. Bu saatten sonra yapmamız gereken tek şey Çerkezköy, Saray ve Kapaklı esnaf, sanayici ve halkı için var gücümüzle çalışmaktır. ÇTSO seçimleri sürecinde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem hakkında bazı gerçekdışı söylemlerde bulunuldu. Belediye Başkanımız Ali Ertem, bu söylemlere karşılık vermeyerek verilmesi gereken en iyi cevabı verdi. Başkanımız, herkese ne kadar destek verdiyse bize de o kadar destek vermiştir” dedi. Başkan Ali Ertem’i uzun yıllardır bir ağabey olarak tanıdığını belirten Kozuva, Ertem’in bundan sonra da kendisi için ağabey olmaya devam edeceğini söyledi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10