Belediye, bir engelliyi daha sevindirdi

Gerek Barbaros Caddesi üzerinde yapılan Engelli Eğitim-Öğretim ve Yaşam Evi, gerekse engellilerin hayatını kolaylaştıracak birçok proje ile ilçedeki engelli vatandaşların umut ışığı olan Çerkez

Çerkezköy 4.06.2013 20:26:00 0
Belediye, bir engelliyi daha sevindirdi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi tarafından dün saat 12.00’da bir engelli vatandaşa daha akülü sandalye yardımında bulunuldu.

 

KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN VEREMİYORDUK

Fevzipaşa Mahallesi Özgür Sokak’ta ikamet eden Celal Vural, geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediyesi’nden engelli oğlu Mert Vural için akülü sandalye talebinde bulundu. 14 yaşındaki Mert’i yıllardır tanıdıklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Daha önce akülü sandalye kullanamayacak kadar küçük olduğu için kendisine bu aracı veremiyorduk. Mert artık büyüdü. Gerekli doktor raporunu da aldı. Biz de belediye olarak, ailesinin himayesinde olmak üzere Mert’in babası Celal Vural’a akülü aracı teslim ettik” dedi. Mert’in daha önce yürüteç vasıtasıyla ulaşımını sağladığını kaydeden Ertem, “Yeni akülü aracı ile ulaşımını çok daha kolay bir şekilde sağlayacak” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL  

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10