AK Parti esnafı dinliyor

Çerkezköy AK Parti Teşkilatı Miraç Kandili münasebeti ile esnafa ziyaret gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ,

Çerkezköy 6.06.2013 21:52:00 0
AK Parti esnafı dinliyor

 KALDIRIMLAR YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Önceki akşam saat 18.00’da Öztrak Caddesi’nde gerçekleştirilen ziyarette esnafın sıkıntısı olup olmadığı soruldu. Cadde ve sokaklar da yapılan kaldırım çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirenler oldu.  Yapılmakta olan çalışmaların Çerkezköy insanını rahat ettirdiğini ifade eden esnaf, Başkan Ertem’e teşekkür etti.
 

SİTEM ETTİ

6 ay evvel Öztrak Caddesi’nde meydana gelen doğalgaz patlaması sonrasında Belediye Başkanı Ertem’in kendisini dinlememesinden dolayı tepkisini dile getiren bir vatandaşla Başkan Ertem arasında kısa bir tartışma yaşandı. Vatandaş “Korkuyu yaşadığımız bir zamanda bizi dinleme zahmetinde bulunmadınız. Oysaki aynı yerde bir gün önce de isale hattında bir arıza yaşanmıştı. Ertesi gün doğalgaz patlaması. Ben vatandaş olarak size korku içinde olduğumuzu söylemeye çalışırken siz beni dinlemeyerek azarladınız.” dedi.
 

O GÜN TEPKİNİZ DAHA DA FARKLIYDI

Belediye Başkanı Ali Ertem, sıkıntılı bir zamanda yaşanmış olan olayın normal bir diyalog olmadığını, o gün beklenmedik bir tepki şeklinde meseleyi  kendisine aktardığını belirterek “Bu günkü tepkiniz, o günkü tepkinizle aynı orantıda. O gün de bu şekilde sert çıkışınız nedeniyle istenmeyen bir sıkıntı yaşandı ve bu sıkıntının sebebi de siz oldunuz. Sokakta meydana gelmiş bir patlama nedeniyle bizler insanların zarar görmesinden endişe duyarken, sizin farklı bir üslupla yönelttiğiniz soru, böyle bir sonucu ortaya çıkarmıştır. Kandilinizi kutlamak için iş yerinize gelmemize rağmen verdiğiniz tepki, patlamanın yaşandığı günkü tepkinizin derecesini anlamak bakımından yeterlidir” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10