“Çerkezköyspor yetim ve öksüz kalmıştır”

Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın düzenlediği basın toplantısında Çerkezköyspor’a destek çıkılması gerektiğini belirtti.

11.06.2013 21:13:00 0
“Çerkezköyspor yetim ve öksüz kalmıştır”

 BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Dün saat 18.00’de basın açıklaması gerçekleştiren Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın “ 6 Haziran 2013 Perşembe günü yapılan Çerkezköyspor Olağanüstü Genel Kurulunda aday liste çakmaması ve gerekli desteği saygıdeğer büyüklerin vermemis ve sonucunda Çerkezköyspor’un vahim bir sonuçla karşı karşıya kalması şahsımı derinden üzmüştür. Türk sporu adına da ciddi bir şekilde düşündürücüdür” diye konuştu.
 

“SPOR KARDEŞLİKTİR”

Akın “  Çok kıymetli Çerkezköylüler, nasıl ki Çerkezköy’ün asayişini sağlamak mecburi bir görev ise ve nasıl ki Çerkezköy’e yol ve cadde yapmak mecburi bir ihtiyaç ise Çerkezköyspor’a da sahip çıkmak ve yardımcı olmak bir o kadar da mecburiyettir. Bununla birlikte sosyal sorumluluktur. Bu sosyal harekete gerektiği kadar destek vermeyen başka Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem, İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Kocabıçak, sanayi odasından, ilçe müftüsüne kadar tüm devlet erbabı, sivil toplum kuruluşları ile şahsımda dahil olmak üzere hepimizi Çerkezköy’ün vicdanına havale ediyorum. Çünkü spor kardeşliktir, bir neslin pırıl pırıl geleceğidir. Bu geleceğe ne yazıkki hiçbir mülki amir ve sivil toplum kuruluşları sahip çıkmamıştır ve el atmamıştır. Bir nevi de geleceğe darbe vurmuşlardır” diye konuştu.
 

“ÖKSÜZ VE YETİM KALMIŞTIR”

“Mevzu spor olduğu zaman iktidarı, muhalefeti ile her kesim el birliği yapması gerekiyor” diyen Akın “ Kongrede her hangi bir siyasi parti ve sivil toplum temsilcisinin bulunmaması büyük bir eksikliktir. Tersine sanayicisi ile esnafı, iş adamı ile gerekli koordinasyonu bu şahısların sağlaması gerekiyordu. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çerkezköyspor için gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyorum. Değerli Çerkezköylüler spora hizmet mecburi bir görev ve sosyal sorumluluktur. Bu kadar duyarsız kalmaları sudan sebep ve bahanelerin arkasına sığınarak destek vermemeleri bir Çerkezköylü olarak şahsımı derinden üzmüştür. Resmen Çerkezköysporumuz öksüz ve yetim kalmıştır. Sayın Ahmet Korkmaz üstüne düşenin fazlasını yapmasına rağmen yalnız kalmış ve destek görmemiştir. Buna rağmen görevi bilip spora hizmet ve nihayetinde şahsı kazanımları dahil olmak üzere tüm varını yoğunu Çerkezköyspor’a harcamıştır” dedi.
 

ELEŞTİRDİ

Konuşmasına devam eden Akın “ Başkan Ahmet Korkmaz bu göreve devam ederken sağda solda hemşeri simsarlığı yapıp biz bu kulübü daha iyi yönetiriz diyenleri maalesef kongrede göremedim. Cesaret edip kongreye bile gelmemişlerdir. Sayın Ahmet Korkmaz’ı bu onurlu hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Ve buradan kamuoyuna sesleniyorum. Çerkezköyspor’a sahip çıkmamak en büyük sorumsuzluktur. Yerel basın aracılığı ile bu duyarsızlığı değerli Çerkezköy halkının vicdanına havale ediyorum. Gerekli tepkiyi bu idarecilere gösterip gereğini yapmalarını rica ediyorum” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10