Bu iki derneği birleştirin

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulunan 52 Ordulular Derneği Kadın Kolları Yönetimi, Ramazan Ayı’nda düzenleyecekleri Edirne Cami gezileri için Ertem’den destek istedi. Ordulu

Çerkezköy 11.06.2013 22:47:00 0
Bu iki derneği birleştirin

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy 52 Ordulular Derneği Kadın Kolları yönetimi dün saat 11.00’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret etti.

 

EDİRNE GEZİSİ İÇİN DESTEK İSTEDİLER

Derneklerine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulunan Çerkezköy 52 Ordulular Derneği Kadın Kolları yönetimi, ilçenin muhtelif noktalarına yapılan park alanları nedeniyle de Başkan Ali Ertem nezdinde tüm Çerkezköy Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Ramazan Ayı’nda düzenleyecekleri iftar yemeğinde Ali Ertem’i, Belediye Başkanı olarak değil, derneğin bir üyesi olarak aralarında görmek istediklerini belirten Ordulu Kadınlar, “Ramazan Ayı’nda Edirne’ye giderek camileri ziyaret etmeyi planlıyoruz” diyerek Ertem’den bahse konu gezi için destek istediler. Ordulu kadınlar ayrıca mahallelerinde bulunan parklar için de güvenlik görevlisi talebinde bulundu.
 

2 AYRI DERNEĞE ANLAM VEREMİYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy’de 2 ayrı Ordulular Derneği olmasına anlam veremediğini ifade etti. Ordulu kadınların bu iki derneğin birleşmesi yönünde çaba göstermesi gerektiğini belirten Ali Ertem, “Ne olur bu dernekleri birleştirin” diye konuştu. Ertem Ordulu kadınlara Edirne gezisi için yardım sözü verdi.
 

PARKLARA SİZ SAHİP ÇIKACAKSINIZ

Çerkezköy’de 40’ın üzerinde park yaptıklarını kaydeden Başkan Ertem, parklara güvenlik görevlisi koyma gibi bir şanslarının olmadığını belirterek, “Parklar sizlerin malıdır. Onlara sizler sahip çıkacaksınız. Belediye olarak parklara koyduğumuz bankları alıp evlerinin bahçesine koyan insanlar var. Bunu yapanların utanması ve uyarılması gerekiyor” dedi.   
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10