Tekirdağspor’da yeni başkan Okan Çebi

Tekirdağspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Haziran Salı günü saat 15.00’da Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

12.06.2013 19:45:00 0
Tekirdağspor’da yeni başkan Okan Çebi

 VALİ YERLİKAYA’DA  KATILDI

Tek liste halinde gidilen kongrede Yönetim Kurulu'na Orhan Çebi başkanlığında ki listede yer alan Fatih Erdöl, Ercan Kısa, Şükrü Akçaoğlu, Cüneyt Pullukçu, Sadık Baş, Atakan Tuncel, Ali Rıza Adalı ve İsmet Teberoğlu seçildi.Gençlik Merkezi Kokteyl Salonunda başlayan Olağanüstü Genel Kuruluna; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi parti ve  Sivil toplum kuruluş temsilcileriyle beraber Tekirdağspor taraftarı katıldı.
 

ŞAMPİYON OLACAKTIR

Kongrede konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağspor Kulübü Başkan Gürsel Erbap'ın başarılı bir yönetim sergilediğini söyledi. Kulüp Başkanı Erbap'ın yeni sezon için kulüp başkanlığını bırakmak için kendisine geldiğini ifade eden, Vali Yerlikaya, şunları kaydetti; "Tekirdağspor Kulüp Başkanı Gürsel Erbap, kulüp başkanlığını bırakmak için bana geldi. Bende Çebi ailesi ile görüştüm. Çebi'ler de Tekirdağspor Kulübüne destek olmayı kabul ettiler ve aday oldular. Tekirdağspor'a desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bugün burada Hem yeni Başkan Orhan Çebi'ye hem de eski kulüp başkanı Gürsel Erbap'a hoş geldiniz diyorum. Gürsel Erbap Kulüp başkanlığından ayrılsa bile her zaman aramızda ve desteğine devam edecek. Tekirdağsporun gelecek sezon 15 puan fark ile şampiyon olacağına inanıyorum” dedi.
 

“İNŞALLAH BAŞARILI OLUR”

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap'ta Tekirdağspor'u kahve köşelerinden kurtarıp, BAL Ligine çıkardıklarını ifade ederek, "Tekirdağspor'da 2 yıldır başarı ile görev yaptık. Her sene şampiyonluk sözü vermiştik tutamadık ama Tekirdağspor'u kurumsal bir yapıya kavuşturduk. Bölgesel Amatör ligde an fazla seyircisi olan bir takım haline getirdik. İnanıyorum ki bundan sonraki yönetim bizden daha da başarılı olur." dedi. Kulüp Başkanı Gürsel Erbap'ın konuşması sırasında Tekirdağspor genel kurul delegeleri sık sık alkışladı.
Tekirdağspor'un yeni Başkanı Orhan Çebi ise Yaşar Kaptan Çebi'nin hiçbir karşılık beklemeden, Tekirdağspor'un başarısı için büyük bir özveriyle sponsorluğunu üstlendiğini söyledi.
 

“TARAFTAR HERŞEYİMİZ”

Yaklaşık yarım asırlık bir geçmişi olan bu kulübün Bölgesel Amatör Lig'de yer alması tüm Tekirdağ yaşayanlarını üzdüğünü ifade eden Başkan Çebi, şunları kaydetti; "Önümüzdeki yıl Büyükşehir olmaya hazırlanan, yaklaşık 1 milyon nüfuslu bir İlin takımı aynı yıl içerisinde şampiyonluğunu ilan ederek Tekirdağ halkına ikinci bir mutluluğu yaşatmalıdır. Geçtiğimiz sezon futbol tabiri ile direkten dönmüş olsak da şampiyonluk ateşi tüm taraftarlarımızı sarmıştır. Bu yıl kulübün gerçek sahipleri olan taraftarlarımız şunu bilmelidir ki; Hedeflerimiz 3. Lig'le sınırlı değildir. Bizlerin görevi Tekirdağspor'u sportif başarı yanında; tesisleşme, alt yapı ve kalıcı gelirler konusunda da güçlü kılmaktır. Tekirdağ yaşayanları olarak bu renklere gönül vermiş bizler, kalıcı başarılar arzuluyorsak kenetlenmeliyiz. Bu mücadeleyi birlikte vermeliyiz. Taraftarımız her şeyimiz. Onlarla içte ve dışta, oynayacağımız tüm maçlarda birlikte olacağız. Stadımızda küfrün yok olması tüm Tekirdağ'ların beklentisi. İçeride oynayacağımız maçlara, kadınlar ve çocuklar için şehir merkezinden otobüsler kaldıracağız. Ailece maç seyretmenin keyfini birlikte yaşayacağız. Rekabete, 'Fair-Play Ruhu Gerek' Önce insan diyerek tüm maçlarımızda Fair-Play ruhu ile hareket edeceğiz. Tekirdağspor'a mevcut stadın yeterli olmadığı hepimizce bilinen bir gerçektir. Bu konuda Valimizin çalışmalara başladığını biliyoruz ve kendisine her türlü yardımı yapmaya hazırız” dedi.
 

FAALİYET RAPORU OKUNDU

Konuşmaların ardından başlayan Genel Kurul, Divan Heyeti’nin belirlenmesiyle devam etti. Divan Heyeti Başkanlığı’na Tekirdağ Belediye Başkanı Âdem Dalgıç, Divan heyeti Başkan yardımcılığına Levent Gündoğdu, Kâtip olarak da Lütfü Çebi ve Hüseyin Gençdal seçildi ve ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı okundu.Olağanüstü Genel Kurulu’nun 8.  gündem maddesi olan Kulüp tüzüğünün 1. maddesinin değiştirilip değiştirilmeyeceğinin görüşülmesi verilen önergeyle gündemden kaldırıldı.Tekirdağspor Eski Kulüp Başkanı Gürsel Erbap göreve geldikleri günden bugüne kadar ki süreçte gerçekleştirilen faaliyetleri Faaliyet Raporu’nda katılımcılara sundu.
 

TEK LİSTE GİDİLDİ

Faaliyet raporunun ardından bilanço eski Muhasip üye Ünal Günay tarafından okunarak, üyeler tarafından onaylandı.Denetleme Kurulu üyesi Ramazan Arıkök Denetleme Raporunu katılımcılarla paylaşmasının ardından, üyelerin onayına sunularak kabul edildi.
Yaklaşık üç saat süren Olağanüstü Genel Kurul’da tahmini Bütçenin okunması ve onaylanmasının ardından seçime geçildi. Tek Liste olarak gidilen seçimde Orhan Çebi Başkanlığında ki Yönetim Kurulu Asil Üyeler şu şekilde oluştu: Fatih Erdöl, Ercan Kısa, Şükrü Akçaoğlu, Cüneyt Pullukçu, Sadık Baş, Atakan Tuncel, Ali Rıza Adalı ve İsmet Teberoğlu. Gürsel Erbab'ın başkanlığındaki Tekirdağspor yönetimi, 2 sezon önce futbolcuları çay bahçelerinde toplanan, Tekirdağspor futbol takımını alarak, süper Amatör Kümeden BAL ligine çıkartmış, şampiyonluğu ise 2 puan fark ile kaçırmıştı
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10