AK Parti esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Çerkezköy AK Parti İlçe Teşkilatı, bu haftaki esnaf ziyaretini Mimar Sinan Caddesi’nde gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretine, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ

Çerkezköy 14.06.2013 23:02:00 0
AK Parti esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

 Çerkezköy Haber - AK Parti Teşkilatı ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem tarafından ziyaret edilen esnaf halinden memnun olduğunu belirtti.

 

HER HİZMET İNSANIMIZ İÇİN

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, sokakların kazılmasının alt yapının tesisi nedeni ile meydana geldiğini, bunun da öyle söylenildiği gibi sıklıkla meydana gelmediğini söyledi. Ertem, “Biz hangi sokağın ne zaman sökülüp ne zaman yapıldığını fevkalade biliyoruz. Öyle bazılarının söylediği gibi, sokaklar kısa aralıklarla sökülmüyor. Mesela Fatih Mahallesi’nde Tredaş, enerji nakil hattını yer altına almak için bize müracaat etti. Biz buna müsaade etmedik. Çünkü çalışmalarımızı biz orada geçen yıl bitirmiştik. Biz çalışmalarımızı yaparken Tredaş’ın da çalışmalarını yapmasını istemiştik. Onlar çalışma yapmadılar. Şimdi ise Fatih Mahallesi’nde bu gibi bir çalışmaya müsaade etmedik. Biz insanımızın her konuda sıkıntısız yaşamasını amaçlıyoruz.” dedi.
 

ALTYAPISI BİTİRİLEN SOKAKLAR YAPILIYOR

Bağlık Mahallesi’nde sokak ve caddelerin iki yıl evvel yapıldığını, diğer yerlerde alt yapı çalışmalarının bitirilmesi nedeniyle asfaltlama ve kaldırım çalışmalar yapıldığını ifade eden Başkan Ertem, “Çerkezköy’de her halükarda sokaklar en geç 3 ya da 4 yıl sonunda yapılmak zorundadır. Henüz oturmayan imar nedeniyle yolların kazılıp yapılması kaçınılmaz. Bir sokaktan geçen doğalgaz, elektrik, Telekom, kanalizasyon, içme suyu şebekesi gibi unsurlar yerleşim için zaruri ihtiyaçlar. Yeni bir binanın bu unsurlara olan ihtiyacından dolayı sokaklar kazılmak zorunda. Buna bu şekilde alışmak zorundayız.” diye konuştu.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10