Özel öğrencilerin karne sevinci

Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim ve öğretim gören 98 öğrenci karne aldı.

Çerkezköy 14.06.2013 23:19:00 0
Özel öğrencilerin karne sevinci

 KARNELERİNİ BAŞKAN ERTEM VERDİ

Dün saat 11.00’da okulun etkinlik salonunda düzenlenen karne törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Okul Müdürü Rızvan Öztürk, Okulun Kurucuları Müjgan Karagöz ve Serkan Karagöz ile öğrenciler ve veliler katıldı. Karne töreninde konuşan okulun kurucusu Müjgan Karagöz, 2012-2013 eğitim ve öğretim döneminde azami gayretle çalışarak başarılı olan öğrencilere teşekkür etti. Müjgan Karagöz, “Sizlere karne vermenin sevincini yaşıyoruz. 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı boyunca çalışarak derslerinizde başarılı oldunuz. Karne töreniniz nedeniyle bir arada olamamıza sevinirken, sizlerden üç ay uzak kalacağımız için de üzülüyoruz. Çünkü biz sizleri seviyoruz. Üç ay sonra yeniden bir arada olacağımız için de sevinçliyiz” dedi. 
 

BU TÖREN BENİM İÇİN FARKLI

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de karne töreninde 9/A sınıfı öğrencilerine karnelerini verdi. Bu güne kadar birçok törene katıldığını ve konuşma yaptığını fakat bu törenin kendisi için çok farklı bir anlam taşıdığını ifade eden Ertem “Siz engelli kardeşlerimi eğitim ve öğretimde gösterdiğiniz başarı nedeniyle kutluyorum.  Sizin başarınızda en çok pay, bu okulu yaparak sizlerin hizmetine açmış olan Müjgan ve Serkan çiftinindir. Onların bu fedakârlığı öyle kelimelerle anlatılır gibi değil. Bu iki değerli insan, hakikaten hizmetlerin en güzelini icra etmektedirler. Engelli çocuklarımız onlara, anne ve babalarına gider gibi yürüyorlar. Kendilerine bu vesile bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 

HEM KARNE HEM HEDİYELERİ VERİLDİ

9/B Sınıfı öğrencilerine karne ve hediyelerini veren Okul Müdürü Rızvan Öztürk de zor şartlar altında olsa da öğretmenlerin özverili çalışmaları sonucunda 2012-2013 eğitim ve öğretim yılını istenilen seviyelerde eğitim verdiklerini, sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını belirterek “98 öğrencimizin karne sevincini yaşadığı bu programa katılan herkese teşekkür ederim. Öğrencilerimizin sergilediği başarı nedeniyle kendilerini kutluyorum” dedi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10