Kozuva, iade-i ziyaretlere başladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini kazandığı günden bu yana hem 2013 bütçesinin hala onaylanmaması hem de hayırlı olsun ziyaretlerinin sıklığı nedeniyle henüz çalışmalar için ko

Çerkezköy 17.06.2013 20:29:00 0
Kozuva, iade-i ziyaretlere başladı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iade-i ziyaretlere başladı.

 

İLK ZİYARET YÜCEL’E

Seçimlerin ardından hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, beraberindeki Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Delegesi İsmail Akın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, Sayman Üye Murat Seymen, Yönetim Kurulu üyeleri Dilaver Burak, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Güray Kızılto ve ÇTSO Meclis Üyesi Göksel Bozdağ ile birlikte dün iade-i ziyaretlere başladı. Kozuva ve beraberindekiler, ilk olarak Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel’i makamında ziyaret etti.
 

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Dün saat 10.30’da gerçekleşen ziyarette konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Seçimin ardından odamıza hayırlı olsun için gelen misafirlerimizi ağırladık. Bugün ise bize hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlara iade-i ziyarette bulunuyoruz. İlk ziyaretimizi de Karaağaç Belediyesi’ne gerçekleştirmek istedik. Başkan Dr. Özkan Yücel’e desteklerinden ötürü çok teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.
 

“HER ZAMAN SİZLERİN YANINDAYIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, “Çok güzel bir seçim süreci yaşadınız. Seçimleri kazandığınız için sizleri ayrıca tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte üstümüze düşen bir görev olursa her zaman sizlerin yanında olacağız” dedi ve ÇTSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
 

“OKUL İÇİN 300 BİN TL TOPLADIK”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’nın, Karaağaç’ta yapılması planlanan lisenin durumunu sorması üzerine konuşan Başkan Yücel, “Karaağaç’ta yapmayı hedeflediğimiz okul için 300 bin TL para topladık. Valimiz ile ilerleyen günlerde bu konu hakkında bir görüşmemiz olacak. En kısa zamanda Karaağaç’a bu okulumuzu kazandırmak istiyoruz” dedi.
 

“ADAY ADAYIYIM”

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Delegesi İsmail Akın’ın “Seçim Startını verdiniz mi? Aday olacak mısınız?” sorusu üzerine konuşan Başkan Yücel, “2014 Yerel seçimlerinde aday olacağım. Aday adaylığı sürecinin Kapaklı’ya Kaymakam atanamadığından dolayı biraz uzayacağını düşünüyorum. Partimize Kapaklı’da gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde çok büyük ilgi var. İnşallah herkes için hayırlısı neyse o olur” diye konuştu.
 

SARAY VE KIZILPIANR’I DA ZİYARET ETTİLER

Karaağaç Belediyesi’nden ayrılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve beraberindekiler saat 11.30’da Saray’a geçerek Saray Kaymakamı Hüseyin Öner ve Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret etti. Saray Kaymakamlığı ziyareti ardından Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ı makamında ziyaret eden ÇTSO heyetinin bir sonraki durağı ise Çerkezköy Belediye Başkanlığı oldu.
 

DİNAMİK BİR EKİPSİNİZ

İade-i ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “ÇTSO artık yeni yönetimini belirledi. Oldukça iddialısınız. Allah sizi bu hizmet yolunda mahcup etmesin” dedi. ÇTSO’nun çiçeği burnunda yönetiminin hizmet yolunda sıkıntılar yaşayabileceğini belirten Başkan Ertem, “Ne olursa olsun bu yönetimin ilçemize çok güzel hizmetlerde bulunacağına eminim. Çünkü dinamik bir ekipsiniz. En önemlisi de buranın insanısınız. Bu nedenle esnafın sorunlarını, arzu ve beklentilerini en iyi bilecek olan kişiler de sizlersiniz” diye konuştu.
 

TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK İSTİYORUZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in seçim sürecinden bu yana herkese olduğu gibi kendilerine de destek verdiğini ifade eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Biz bu yola çıkarken ilk sizi ziyaret etmiş ve sizinle fikir alışverişinde bulunmuştuk. Seçimlerden sonra da Çerkezköy’de ilk sizi ziyaret ettik. Sizin tecrübelerinizden ve ileri görüşlülüğünüzden faydalanmak, ÇTSO olarak Çerkezköy Belediyesi ile ilçenin menfaatine olacak projelere imza atmak istiyoruz” dedi.
 

ÇALIŞMALARINIZ ÇERKEZKÖY’ÜN MENFAATİNE OLACAKTIR

ÇTSO’nun ilçe esnafına en iyi şekilde hizmet edebilme kapsamında çeşitli projeler hazırlayıp hayata geçirmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Ali Ertem, yeni yönetimin başarılı olmaması için hiçbir neden göremediğini dile getirdi. Yeni yönetimin bir ekip olarak bu yola çıktığını anımsatan Ertem, “Başarılı olmak için herkesin her anlamda fedakârlıklarda bulunması gerekiyor. Herkesin hislerinden ve bencillikten kurtulması gerekiyor. Yapacağınız çalışmalar Çerkezköy’ün menfaatine olacaktır” ifadelerini kullandı.  
 

PROJE ÇALIŞMA GRUPLARI OLUŞTURULMALI

ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ise bütün arkadaşlarıyla birlikte Süleyman Kozuva’nın liderliğinde yola çıktıklarını, seçimleri de ekip ruhuyla kazandıklarını belirterek, “Bundan sonra bize düşen bizi bu göreve layık görenleri mahcup etmemektir. Bunun için var gücümüzle çalışmalıyız. Başarılı olmak için meslek grupların yanı sıra proje çalışma grupları da oluşturmalıyız” diye konuştu. ÇTSO heyeti Çerkezköy Belediyesi ziyaretinin ardından saat 15.00’da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’ı, saat 16.00’da da Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı makamında ziyaret etti.
 
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10