AK Parti karlı çıkacak

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, Gezi Parkı protestolarının 3-5 ağacın kesilmesi ile alakalı olma

Çerkezköy 20.06.2013 17:38:00 0
AK Parti karlı çıkacak

 Çerkezköy Haber - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, 26 Mayıs’ta yapılan seçimler sonucu Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na seçilen Süleyman Kozuva ve yönetimini ziyaret etti. 

 

SORUMLULUĞUNUZ DAHA DA ARTACAK

Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Süleyman Kozuva ve ekibini seçimlerde elde ettikleri büyük başarıdan dolayı tebrik ederek “Seçimleri kazanmak elbette çok önemli. Fakat asıl önemli olan bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalardır. Çünkü ne kadar güçlü olursanız, sorumluluğunuz da o ölçüde artacaktır” dedi.
 

 

 

BAŞKALARININ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KISITLAMAMALIDIR

Milli İradeye Saygı mitinglerinin 30 Büyükşehir’de de gerçekleştirilebileceğini ifade eden Kambur, Gezi Parkı protestolarının 3–5 ağacın kesilme meselesi olmadığını belirterek “Vatandaş neyin ne olduğunu gördü. Herkes eylem yapma özgürlüğüne sahiptir. Fakat benim özgürlüğüm, başkalarının özgürlüğünü kısıtlamamalıdır” dedi. 
 

TÜRKİYE ÇOK İYİ NOKTALARA GELDİ

Ahmet Kambur, Türkiye’nin çok iyi noktalara geldiğini belirterek “130 yıldır kanımız emiyorlar. Daha önceki söylemlerimde şöyle bir cümle kurmuştum. Bu ülkede pkk olayı biter fakat ülkenin başı beladan kurtulmaz. Çünkü stratejik olarak çok önemli bir merkez konumundayız. Enerjinin dünyaya dağıtıldığı bir noktadayız. Bu durum diğer ülkeleri rahatsız ettiği için ‘Gezi Parkı’ gibi olaylarla ülkemizi zor durumlara sokmaya çalışıyorlar” diye konuştu.
 

OLAYLARI SAPTIRDI

Yabancı basının da olayları saptırdığını söyleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, “En son bir televizyon kanalı, partimizin Kazlıçeşme mitingini bile Gezi Parkı protestosu olarak duyurdu. Bugüne kadar dünyadaki hiçbir başbakan Birleşmiş Milletler hakkında herhangi bir açıklama yapmaya cesaret edemedi. Başbakanımız BM’deki adaletsizlikleri eleştirme cesareti gösteren tek başbakandır” dedi.
 

SOSYAL MEDYAYI ÇOK İYİ KULLANDILAR

Ahmet Kambur, Gezi Parkı olaylarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan önce İstanbul Emniyet Müdürlüğü ya da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inisiyatif alınarak müdahale edilmesi gerektiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer yönetim Gezi Parkı projesini vatandaşa iyi bir şekilde anlatabilseydi, konuyla daha en başında ilgilenilseydi bugün bunları konuşuyor olmazdık. Marjinal gruplar sosyal medyayı çok iyi kullandı. Tüm yaşananlar çok daha önceden tezgâhlandı. Konunun ağaçların kesilmesiyle alakası yok” dedi. Kambur, ne olursa olsun tüm bu yaşananlardan en karlı yine AK Parti’nin çıkacağını ileri sürdü.
 

KIZILPINAR’IN İLÇE OLMA İHTİMALİ YOK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yerel yönetimler, siyasi parti temsilcileri ve STK’larla birlikte bölge için faydalı çalışmalara imza atmaya gayret edeceklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın odaya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu anımsatan Kozuva, “Kendisi ziyaretinde Kızılpınar’ın hala ilçe olma ihtimalinin bulunduğunu belirtti. Böyle bir ihtimal var mı?” diye sordu. Yeni kanuna göre ilçe olacak yerin nüfusunun en az 20 bin olması gerektiğini belirten AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, “Bunun yanında ayrılacağı ilçenin nüfusunu da 100 binin altına düşürmemesi gerekiyor. Bu şartlar altından Kızılpınar’ın ilçe olma ihtimali yok” dedi. Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve ilçe yönetimi ile Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz de yer aldı.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10