Yaz Kuran Kursları bugün başlıyor

Çerkezköy Müftülüğü yaz kurslarının hazırlıkları tamamlandı. Bugün başlayacak olan yaz Kuran Kursları 23 Ağustos’ta sona erecek.

Çerkezköy 24.06.2013 02:23:00 0
Yaz Kuran Kursları bugün başlıyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Müftülüğü tarafından açılan Yaz Kuran Kursları bugün başlayacak.

 

ÖĞRETİCİLERE EĞİTİM VERİLMİŞTİ

Okulların tatil olmasından sonra açılması planlanan yaz kursları öncesinde Çerkezköy Müftülüğü eğitim verecek olan öğretmenlere yönelik seminer düzenlemiş, İmam Hatip, müezzin ve Kuran Kursu Öğretmenlerinin katıldığı seminerde eğitim metotları, davranış metotları, eğitim kuralları ve kurs sistemleri konuları anlatılmıştı.
 

BUGÜN BAŞLIYOR

Öğreticilere yönelik eğitim düzenleyen Çerkezköy Müftülüğü Yaz Dönemi Kuran Kursları için hazırlıkları tamamladı. Bugün başlayacak olan Yaz Kuran Kursları 23 Ağustos’ta sona erecek. Yaz kurslarında Kuran-ı Kerim öğretimi, dini bilgiler ve siyer dersleri verilecek. Kitaplar Diyanet İşleri başkanlığı tarafından öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılacak.
 

ERKEKLER CAMİDE, KIZLAR KURAN KURSUNDA EĞİTİM GÖRECEK

Yaz kurslarına katılacak olanların 1. Sınıf ile lise son sınıf ya da bu yaşlar arasında bulunanları kapsayacağını belirten yetkililer, ayrıca erkeklerin, bulundukları mahalle camilerinde, kızların ise Kuran Kurslarında eğitim göreceklerini ifade etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10