“Bunlar anlamsız sorular”

Geçtiğimiz günlerde görevden aldığı Habip Bilgin’e bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Habip Bilgin, Belediye Başkanlığım süresince

Çerkezköy 25.06.2013 00:54:00 0
“Bunlar anlamsız sorular”

 Çerkezköy Haber - İki günlük senelik iznin ardından dün görevinin başına dönen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, 9 yıllık kader arkadaşı Habip Bilgin’in görevden alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

 

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Gördüğü lüzum üzerine 9 yılı aşkın süre öncesinde birlikte yola çıktıkları, kader ortaklığı yaptıkları Habip Bilgin’in görevine son verdiğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Kendisine 9 yıllık hizmet süresince Çerkezköy’e kattığı artı değerlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında da başarılar temenni ediyorum” dedi.
 

HER ŞEYİN BİR BAŞLANGICI OLDUĞU GİBİ SONU DA VARDIR

Her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi muhakkak bir sonunun da olacağını sözlerine ekleyen Ali Ertem, “Habip Bilgin, Belediye Başkanlığım süresince Belediye Başkan Yardımcılığımı yaptı. Bundan sonraki süreçte ‘Habip Ağabeyimiz’ olarak aynı sevgi ve saygıyı kendisine göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
 

ANLAMSIZ BİR SORU

30 Mart 2014 Yerel seçimlerine kadar Habip Bilgin’den boşalan Başkan Yardımcılığı makamının boş kalacağını ifade eden Ali Ertem, “Habip Bilgin’in neden 9 yıldan fazla zamandır başkan yardımcılığı yaptığının sorulması ne kadar anlamsızsa, neden seçimlere 9 ay kala görevden alındığı sorusu da aynı şekilde anlamsız bir sorudur” dedi. 
 

GEREKLİ SAYGI GÖSTERİLDİ

Habip Bilgin’in görevinden alındığı yazının kendisine tebliğ edildiği gün yaptığı açıklamadaki “Keşke kendisi beni çağırıp söyleseydi” sözlerinin anımsatılması üzerine Ali Ertem, “Bunu kendisine cevap olsun diye söylemiyorum. Fakat herkes çok iyi bilmelidir ki, görevden alma iradesi, kişinin bizzat Başkan tarafından görevden alınacağı anlamına gelmez. Bu irade kurumumuzun en üst düzey makamı eliyle gerekli saygı gösterilerek kendisine tebliğ edildi” dedi. 
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10