10 diş hekimi kadrosu açıldı

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu, Çerkezköy Diş Tedavi ve Protez Merkezi’ni ziyaret etti. AK Parti İlçe Yönetim Kurulunu, Hastanesi Başhekimi Erol Kıvrak ve Hastane Müdürü Yasin Gül karşÄ?

Çerkezköy 26.06.2013 00:48:00 0
10 diş hekimi kadrosu açıldı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Diş Tedavi ve Protez Merkezi, Çorlu’dan bağımsız bir kurum olarak hizmet vermeye başladı.

 

ÇORLU’DAN BAĞIMSIZ

Daha önce Çorlu’ya bağlı bir birim olarak faaliyet gösteren Çerkezköy Diş Tedavi ve Protez Merkezi, artık sağlık hizmetlerini bağımsız bir kurum olarak sürdürebilecek. 21 Mayıs’ta başhekimliğine Erol Kıvrak’ın atandığı Çerkezköy Diş Tedavi ve Protez Merkezi Müdürlüğü görevi ise Yasin Gül tarafından yürütülüyor. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Yönetim Kurulu üyeleri Selda Yeşil ve Mustafa Seçkin dün saat 11.00’da Çerkezköy Diş Tedavi ve Protez Merkezi’ni ziyaret etti. Hastane hakkında bilgiler veren Başhekim Erol Kıvrak, hastanenin 30 hekim kapasiteli olduğunu, buna rağmen şu anda 10 hekimle hizmet vermeye çalıştıklarını ifade etti. Erol Kıvrak, “Hastanemizde 10 hekim kadrosu açıldı. Yeni atanacak doktorlarla Çerkezköy halkına daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.
 

HER HİZMET VERİLEBİLİYOR

Gelecek zaman zarfında daha kapsamlı hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyen Kıvrak, “Temennimiz sağlık alanında hizmetlerimizi sürdürürken kısa zamanda da kendi binamızda olmayı diliyoruz. Hastanemiz 30 hekimin hizmet edebileceği bir yapıya sahip. Ortodonti dışında bütün işlemler hastanemizde yapılabilmektedir” dedi. 
 

HASTANEYİ GEZDİLER

AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Başhekim Erol Kıvrak ve Hastane Müdürü Yasin Gül’e yeni görevlerinde başarılar diledi. AK Parti teşkilatı üyeleri hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra hastaneyi gezdiler.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10