“Şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz”

Şehit Vahit İnce üst geçidinin ilçenin artan nüfusuyla yetersiz kalması nedeniyle, Kapaklı Belediyesi tarafından yeni yaya üst geçidi projesi hazırlandı. Bu tür büyük projelerin halktan aldıkları gü

Kapaklı 28.06.2013 19:04:00 0
“Şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz”

 Çerkezköy Haber - Kapaklı Belediyesi özellikle Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla ilçe statüsüne gelmesinin ardından projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

 

PROJE HAZIR

Şehit Vahit İnce Üst Geçidinin artan nüfus karşısında yetersiz kalması gerekçesi ile yeni yaya üst geçidi projesini hayata geçireceklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “38. Sokak ile Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’ni birbirine bağlayan bölgede yer alan yeni yaya üst geçidi projemiz hazırlandı. Proje kapsamında engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun, 2 adet asansör, döner merdiven, döner rampa, peyzaj alanları, tuvaletler ve 1 adet büfe bulunmak üzere tasarlanmıştır” dedi.
 

TRAFİK AKIŞI RAHATLAYACAK

Özgün mimari tasarımlarla yapılacak olan yaya üst geçidi projesinin trafiği rahatlamanın yanı sıra Kapaklı’ya da prestij kazandıracağını söyleyen İrfan Mandalı, “Her zaman vatandaşlarımızı düşünen Belediye anlayışıyla çalışıyoruz. Halkımızın can güvenliği bizim için son derece önemlidir. Ayrıca 2013 Yıl Sonuna kadar tamamlanması planlanan Saray çevre yolumuzdan sonra, ilçemiz ana caddesi olan Pınar Bulvarında trafik akışı rahatlayacak ve bu caddemizi de trafiğe kapatarak halkımızın nezih bir ortamda aileleri ile birlikte dolaşmaları için gerekli düzenlemeleri yapmayı planlamaktayız” ifadelerini kullandı.
 

ASFALT VE BETON YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ

Kapaklı genelinde alt yapı sorunlarını gidermede yüzde 98 oranında başarılı olduklarını dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Cadde ve sokaklarımızı asfalt, parke döşeme, park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarımızla güzel görünümlere kavuşturuyoruz. Yakın süre içerisinde de İlçemizde asfalt ve beton yol çalışmalarına başlayacağız. Tüm bu hizmetlerimizi sizlerin desteğiyle, sizlerden aldığımız güçle ve hayır dualarınızla gerçekleştiriyor, şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz” dedi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10