Belediyeden sünnet hizmeti

Çerkezköy Belediyesi, maddi durumu iyi olmayan ailelerin müracaat etmeleri halinde çocuklarını sünnet ettiriyor. Bu güne kadar 25 müracaatın olduğunu bildiren Belediye Başkanı Ali Ertem, yapılan her müracaatÄ

Çerkezköy 28.06.2013 19:05:00 0
Belediyeden sünnet hizmeti

 Çerkezköy Haber - Maddi durumu iyi olmayan çocukların sünneti, Çerkezköy Belediye başkanlığı tarafından yaptırılıyor.

 

HER GÜN DÖRT SÜNNET

Çerkezköy Belediyesi, belediyenin mücavir alanında ikamet eden ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını sünnet ettiriyor. Önceki gün Batuhan Başkır (4), Arda Başkır (8), Semih Emre Güler (5) ve Harun Yahya Hasal’a (3) kıyafetleri verilerek sünnetleri yapıldı.   Dün de ikinci grupta yer alan 4 çocuğun sünnetleri gerçekleştirildi. Abdullah Altınışık (8), Muharrem Avcı (6),  Muharrem Tekin (5) ve Sadullah Uslu (7)  sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını attı.
 

YAZ BOYUNCA DEVAM EDİLECEK

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de sünnet olan çocukları yalnız bırakmadı. Optimed Hastanesi Hekimi Dr. Ali Çolak’ın gerçekleştirdiği sünnet ameliyatı yaklaşık yarım saat sürdü. Lokal anestezi şeklinde yapılan sünnet işleminde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, ne kadar müracaat olursa olsun, bu müracaatların hepsini değerlendireceklerini ifade etti. Ertem, “Çerkezköy Belediyesi olarak bize yapılacak olan müracaatlarda biz, müracaat eden ailenin Çerkezköy mücavir alanları içerisinde ikamet etmesini esas alıyoruz. Bir de bunun yanı sıra maddi durumu iyi olmayan ailelerin müracaatlarına dikkat ediyoruz.” diye konuştu. 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10