“Çamur atarak gündemde kalmaya çalışıyorlar”

CHP İlçe yönetiminin geçtiğimiz gün saat kulesi önünde yaptığı açıklamada belediyenin çalışmalarını eleştirmesini “şov” olarak nitelendiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ert

Çerkezköy 28.06.2013 19:05:00 0
“Çamur atarak gündemde kalmaya çalışıyorlar”

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem dün saat 15.00’da makamında yaptığı açıklamada CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez’in kendisi ile ilgili eleştirilerine cevap verdi. 

 

MUHALEFET ŞOV YAPIYOR

Atatürk Caddesi kaldırım yapım çalışmaları ve Cumhuriyet Meydanı çevre düzenleme çalışmaları ile ilgili yapılan eleştirilerin, daha önce Tepe Emlak Konutları yolu için de yapıldığını anımsatan Ali Ertem, “Muhalefet partisi, Cumhuriyet Meydanı’na şov yapmak için gitti. Ben her gün oradayım. Çalışmaları yakından takip ediyorum” dedi.  
 

ÇALIŞMALARDA GECİKMELER OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ

Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan çalışmalarda sapmalar ve gecikmeler olduğunu kabul ettiğini ifade eden Ali Ertem, “Fakat bu bölgeler sorunlu bölgeler. Bu çalışmaların gerçekleştirilmesi o kadar kolay bir iş değil. Bunun bilincinde olduğumuz için vatandaşlarımızdan sabır göstermelerini istedik” diye konuştu.
 

ESNAFIN MAĞDURİYETİ MİSLİ İLE KARŞILANACAK

Özellikle bölge esnafından bir kez daha yapılan çalışmalar kapsamında sabırlı olmalarını isteyen Ali Ertem, “Esnafımıza ve vatandaşlarımıza yaşatmış olduğumuz mağduriyetten dolayı özür diliyorum. Fakat şunu çok iyi bilsinler ki çalışmalar bittikten sonra bölge esnafının mağduriyeti misli ile karşılanacak. Vatandaşımız, yapılan çalışmaların, bugün yaşanan sıkıntılara değeceğini görecek. Çünkü bu hizmetler o bölgenin kalitesini arttıracak” ifadelerini kullandı.
 

GÜVENİŞ CADDESİ’NE DİREK GEÇİŞ KALKACAK

Yapılan çalışmaların şov malzemesi haline getirilmesinin anlamı olmadığını söyleyen Başkan Ertem, “Muhalefetin esas yapması gereken olmayanları, yapılmayanları gündeme getirmektir. Muhalefet Çerkezköy’de bunu yapamadığı için yapılan hizmetlere çamur atarak gündemde kalmaya çalışıyor” dedi. Hemen her gün bölgeye gelerek çalışmaları yakından incelediğini dile getiren Belediye Başkanı Ali Ertem, “Bugüne kadar esnaftan ciddi bir tepki almadım” dedi. Cumhuriyet Meydanı projesinde yapılması planlanan değişiklikler hakkında bilgilendirmede bulunan Ertem, “Cumhuriyet Meydanı’ndan Güveniş Caddesi’ne direk geçiş verilmeyecek. Araçlar Efendioğlu Sokak’tan geçerek Güveniş Caddesi’ne ulaşacak. Güveniş Caddesi’nden Barbaros Caddesi’ne geçmek isteyen araçlar ise Atatürk Anıtının bulunduğu kavşağın etrafından dolaşarak bu caddeye geçebilecek” dedi.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10