Kültür Merkezi yeniden ihaleye çıkacak

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kültür Merkezi Yapım İşi İhalesi’nin, 10 Mayıs Cuma günü yapıldığını anımsatan Belediye Başkanı Ali Ertem, “Projede yer teslim

Çerkezköy 28.06.2013 19:05:00 0
Kültür Merkezi yeniden ihaleye çıkacak

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kültür Merkezi Yapım İşi ihalesinin iptal edildiğini, proje ile ilgili sorunların giderilmesinin ardından yeniden ihaleye çıkılacağını ifade etti. 

 

İKİNCİ KEZ İHALEYE ÇIKACAK

Kültür Merkezi alanı ile alakalı ölçümlerin yeniden yapıldığını belirten Ali Ertem, “Alanla ilgili sorunları Temmuz ayı sonuna kadar çözmeyi planlıyoruz. Ağustos ayında tekrar ihaleye çıkmayı ve en kısa sürede yapım çalışmalarına başlayarak ilçemize güzel bir eser kazandırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

550 KİŞİLİK KONFERANS SALONU OLACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından ikinci kez ihaleye çıkarılması beklenen Kültür Merkezi’nin zemin kat, bodrum kat, 1. kat ve asma kat olmak üzere toplam 4 kat olarak inşa edilmesi planlanıyor. Asma katta oturma alanlarının olması planlanan projenin 3 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacağını belirten yetkililer, Kültür Merkezi’nde sınıflar, idareci odaları, tuvaletler gibi alanların dışında ayrıca 550 kişilik konferans salonunun da bulunacağını kaydetti.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10