Hodri meydan

2014 yerel seçimlerinin yaklaşması ile, siyasilerin birbirleri hakkında yaptığı eleştiriler de gittikçe sertleşiyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in kendilerini çamur atmakla suçladığın

Çerkezköy 4.07.2013 22:43:00 0
Hodri meydan
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in, ilçe merkezinde gerçekleştirilen kaldırım ve yol çalışmaları hakkında kendisini eleştiren CHP İlçe Yönetimi hakkındaki açıklamalarına, CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez’den cevap gecikmedi.
 
BİZ ŞOV YAPMADIK
Çerkezköy'lülerin özellikle son birkaç aydır yapılan kaldırım ve yol çalışmalarından muzdarip olduğunu dile getiren CHP İlçe Başkanı Metin dönmez, “Yönetimimizle birlikte geçtiğimiz günlerde belediyenin kaldırım ve yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunduk. Fakat bu açıklamalarımız Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından ‘Şov’ olarak nitelendirildi. Kendisi şov dünyasını çok iyi biliyor olmalı ki bizim şov yaptığımızı öne sürüyor. Biz şov yapmadık” diye konuştu. 
 
ELEŞTİRİYE KAPALI BİR İNSAN
Belediye Başkanı Ali Ertem’in eleştiriye kapalı bir insan olduğunu öne süren Metin Dönmez, “Bir başka siyasi parti ilçe başkanı da Ertem’i yaptığı çalışmalarından dolayı eleştirdi. Üstelik eleştirdiği Atatürk Viyadüğü’nün müteahhitliğini kendi partisinin milletvekili yapmıştı. Öyle ki, Atatürk Viyadüğü’nün iki ayağı bahse konu milletvekilinin, diğer iki ayağı ise Ali Ertem’in villasıdır” açıklamalarında bulundu.
 
BU MUDUR HİZMET?
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in kendilerini çamur atmakla suçladığını ifade eden Dönmez, “Adamın her tarafı çamur. Çamura nasıl çamur atayım. Göreve geldiğinden beri kaldırım ve yol bozup yeniden yapmak dışında ne yapıyor? Bu mudur hizmet?” dedi. 
 
İSTEDİĞİ PLATFORMDA TARTIŞMAYA HAZIRIM
Ali Ertem’in içinde bulunduğu karanlık ruh halini yaptığı çalışmalara yansıttığını öne süren Metin Dönmez, “Yolları, kaldırımları bozup bozup yapana kadar, caddeleri süsle, ışıklandır. İlçeyi güzelleştir ki asgari ücretle çalışan ve geçim sıkıntısı nedeniyle bunalan vatandaşlarımız, renkli caddelerde gezerek dertlerini bir an olsun unutsun” dedi. Ertem’in yapılan eleştirilere mantıklı cevap vermesini isteyen Dönmez, “Buradan kendisine sesleniyorum. İstediği platformda, basın mensuplarının önünde 9 yılda yaptığı çalışmalar hakkında tartışmaya hazırım” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10