Devam eden çalışmaları denetledi

Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu yol bakım ve onarım çalışmalarını denetledi.

Saray 6.07.2013 08:21:00 0
Devam eden çalışmaları denetledi
 HİZMETE DEVAM
Önceki gün Saray İlçesi Osmanlı – Sofular köyleri arasındaki yolda bozulan alanlarda yapılan bakım, onarım ve asfaltlama faaliyetlerini denetleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtirken, Tekirdağ’da bulunan her köye hizmet götürmeye devam edileceğini belirtti.

ASFALTLAMA ÇALIŞMASI DA YAPILACAK
Yel, KÖYDES Projesi kapsamında yapılan asfaltlama çalışmaları öncesinde yapılması gereken menfez genişletme çalışması yerinde incelendi. Saray ilçesi Kadıköy-Demirler Köyü arasında bulunan menfez ve köprü çalışmasını yerinde inceleyen Yel, İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu’ndan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Küçükoğlu asfaltlama çalışmalarının da en kısa zamanda yapılacağını söyledi.

SICAK ASFALT PLENTİNDE İNCELEME
Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, Saray İlçesi Edirköy’ de kurulan sıcak asfalt plentinde de incelemelerde bulundu. Sıcak asfalt çalışması yapan bir firmanın kurduğu plenti yerinde inceleyen İl Genel Sekreteri Mustafa Yel ve İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu, daha sonra yapılan diğer çalışmaları da incelemek üzere bölgeden ayrıldı.

SARAY İLÇESİ KARABÜRÇEK KÖYÜ'NE ZİYARET
Yel ve Küçükoğlu, yapılan çalışmaların incelenmesinin ardından Saray İlçesi Karabürçek Köyü’ ne ziyarette bulundu. Köy Muhtarı ve aynı zamanda Saray Süt Birliği Başkanı olan Fikret Özer köyün sorunlarını ve isteklerini dile getirdi.  İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, yaşanan sıkıntıların imkânlar dâhilinde en kısa zamanda çözüleceğini belirtirken, 6360 Sayılı Kanun ile “Büyükşehir” olan Tekirdağ’a önümüzdeki senelerde imkânlarının ve bütçesinin artacağından dolayı çok daha fazla yatırım ve çalışmanın yapılabileceğini söyledi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10