Etbeyi Izgara Restaurant Çerkezköy’de açıldı

Etbeyi Izgara Restaurant, Atatürk Caddesi Sülün Sokak’ta açıldı. Dün saat 14.00’da düzenlenen açılış törenine AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ã??

Çerkezköy 6.07.2013 08:24:00 0
Etbeyi Izgara Restaurant Çerkezköy’de açıldı
 ÇERKEZKÖY GELİŞİYOR
Açılışı gerçekleştirilen Etbeyi Izgara Restaurant’ın kurdelesi AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur tarafından kesildi. Törende konuşan Kambur, yeni iş yerlerinin açılmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.  Ahmet Kambur “Açılışında bulunmaktan onur duyduğum işyerinin işletme sahiplerine ve Çerkezköy halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Her geçen gün gelişen Çerkezköy’de bu gibi işyerlerinin açılması halkımıza istihdam oluşturmaktadır.  Her yeni açılan işyeri nedeni ile mutlu olduğumu ifade etmeliyim. İnşallah iş yerini açan gönüldaşlarımız açtıkları iş yerinde halka hizmet ederlerken iş yerinin bereketinden fazlasıyla faydalanmış olurlar.” dedi. İşyerinin açılışı sonrasında katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

ÇİĞ ET DE SATILIYOR
İşletmeciliği İbrahim Tezcan, İsmail Tezcan, Furkan Tezcan ve Engin Camcı tarafından yapılan Etbeyi Izgara Restaurant’da ızgaranın bütün çeşitleri, tatlı çeşitleri, meşrubat grubu, salata, kuzu tandır, tavuk bonfile, et beyti, sucuk, tavuk şiş ve çiğ et satışı yapılıyor.  

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10