Kepçenin altında kaldı

Karaağaç Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarından 33 yaşındaki Rıza Tiltak, Çöp Toplama Alanı’nda yan devrilen kepçenin altında kalarak hayatını kaybetti. Kepçeyi kullanan M. D.

Kapaklı 12.07.2013 01:17:00 0
Kepçenin altında kaldı
 Çerkezköy Haber - Karaağaç Çöplük Alanı’nda meydana gelen iş kazasında Karaağaç Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde çalışan işçilerden biri hayatını kaybetti. 
KEPÇE YAN DEVRİLDİ
Kaza dün saat 12.45 sıralarında meydana geldi. Karaağaç Çöplük Alanı’nda bulunan çöplerin yakılması işlemi esnasında çöpleri bir araya toplayan kepçe, geri geri gittiği snada tekerleklerinin boşluğa gelmesi nedeniyle devrildi. Bu sırada şoför kabininin sol tarafında bulunan Karaağaç Belediyesi İtfaiye Eri Rıza Tiltak, devrilen kepçenin altında kalarak hayatını kaybetti. Kepçeyi kullanan M. D.'nin gerekli yetki belgesine sahip olmadığı ve müteahhit firmada ‘Yağcı’ olarak çalıştığı öğrenildi. 
RAMAZAN PROGRAMI İPTAL EDİLDİ
Bir kız çocuğu babası olan 33 yaşındaki Rıza Tiltak’ın, eşinden ayrı yaşadığı ve boşanma arifesinde olduğu öğrenildi. Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Rıza Tiltak’ın ölüm haberini alan Karaağaç Belediyesi çalışanları da olay yerine akın etti. Tiltak’ın cesedi, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mikail Demirci’nin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna, daha sonra da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Karaağaç Belediyesi tarafından dün saat 21.30’da yapılması planlanan Ramazan etkinliğinin de Rıza Tiltak’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edildiği açıklandı.
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10