Vali Yerlikaya kurum müdürlerini ağırladı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, il merkezinde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri için önceki gün iftar verdi.

Tekirdağ 14.07.2013 19:19:00 0
Vali Yerlikaya kurum müdürlerini ağırladı
 İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER
Turizm Otelcilik Meslek Lisesi bahçesindeki iftara; Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve eşleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve eşleri katıldı. İl Müftüsü Mahmut Gürlen’in yaptığı iftar duası ile oruçların açıldığı iftarda konuşan Vali Ali Yerlikaya, iftar davetine katılan herkese teşekkür etti. Yerlikaya “Bu şehre hizmet eden ve hizmet nimettir duruşunda olan hanımefendiler ve beyefendiler ile birlikte, biz de bu güzel şehre hizmet etmekten mutluyuz” dedi.

BİRLİKTELİKLERİ KUVVETLENDİRİR
Vali Yerlikaya Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu vurgulayarak, bu gibi kutsal günlerin birliktelikleri kuvvetlendirdiğini, insanların birbirlerini daha iyi anlamaya sevk ettiğini söyledi.  “Protokol sırası önemli değil, asıl olan devlete, millete hizmettir” diyen Yerlikaya göreve başladığı ilk günden itibaren kendisini şanslı hissettiğini belirterek “Şehrimizde çalışma arkadaşlarımızla güzel bir uyumumuz var.Allah, işlerimizi birlikte yürüttüğümüz çalışma arkadaşlarımızla, ilk günden bugüne yakaladığımız uyumumuzu bozmasın” dedi.

BAYRAMA DAVET ETTİ
Konuşmasında, Ramazan Bayramının şehirdeki 3. Bayramı olacağını da ifade eden Vali Yerlikaya, geçen yıl Kurban Bayramında gerçekleştirilen “Tekirdağ Bayram Ediyor” etkinliğinin benzerini bu bayramda da gerçekleştirmek istediklerini belirterek, iftara katılan herkesi Ramazan Bayramında gerçekleştirilecek “bayramlaşma” etkinliğine de davet etti.

Haber / Sevay KARDEŞ
 
 
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10